Urmărește-ne în Social Media

Nicoleta Nucă - Castele de nisip

Nicoleta Nucă a lansat piesa „Castele de nisip”, pe care a interpretat-o în premieră la concertul Carla's Dreams de la Arenele Romane. Single-ul a fost compus de Marius Dia, GEØRGE și Mădălin Roșioru, iar videoclipul a fost regizat de Khaled Mokhtar.

Nicoleta Nucă a lansat un videoclip fierbiente pentru  piesa „Castele de nisip”, în care apare în ipostaze tandre alături de modelul Radu Itu.  Cântecul a fost compus de Marius Dia, GEØRGE și  Mădălin Roșioru, iar videoclipul a fost regizat de Khaled Mokhtar, cunoscut pentru colaborările cu Antonia, Lariss, Inna și Havana.

„Mi-a plăcut „Castele de Nisip” de la început, tocmai pentru că sună diferit față de piesele pe care le-am lansat până acum și mi se potrivește ca stil. Mă bucur să prezint această piesă fanilor mei și sper să le placă. Și împreună să o facem hit”, a declarat Nicoleta Nucă.

Atât noua piesă “Castele de nisip”, cât și single-urile anterioare, “Liniștea” și “Nu sunt”, vor fi incluse pe primul material al artistei, care va fi lansat anul acesta.

Pentru Nicoleta Nucă, 2015 a fost un an foarte bun, cu un debut de impact imediat după încheierea show-ului X Factor. Artista a semnat un contract cu Global Records (devenind colegă cu INNA, Antonia, Alexandra Stan) și a lansat piesa “Nu sunt”, care a cucerit publicul, radiourile și televiziunile muzicale din România. De aproape un an, piesa este încă în playlisturile posturilor de radio.

PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4