INFO CONCERT:
AWAKE Festival
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Hiromi feat. Edmar Castañeda
INFO CONCERT:
2CELLOS
Cele mai așteptate concerte în România și recomandări

Videoclip oficial: Nicoleta Nucă - Castele de nisip

Nicoleta Nucă a lansat piesa „Castele de nisip”, pe care a interpretat-o în premieră la concertul Carla's Dreams de la Arenele Romane. Single-ul a fost compus de Marius Dia, GEØRGE și Mădălin Roșioru, iar videoclipul a fost regizat de Khaled Mokhtar.

Nicoleta Nucă a lansat un videoclip fierbiente pentru  piesa „Castele de nisip”, în care apare în ipostaze tandre alături de modelul Radu Itu.  Cântecul a fost compus de Marius Dia, GEØRGE și  Mădălin Roșioru, iar videoclipul a fost regizat de Khaled Mokhtar, cunoscut pentru colaborările cu Antonia, Lariss, Inna și Havana.

„Mi-a plăcut „Castele de Nisip” de la început, tocmai pentru că sună diferit față de piesele pe care le-am lansat până acum și mi se potrivește ca stil. Mă bucur să prezint această piesă fanilor mei și sper să le placă. Și împreună să o facem hit”, a declarat Nicoleta Nucă.

Atât noua piesă “Castele de nisip”, cât și single-urile anterioare, “Liniștea” și “Nu sunt”, vor fi incluse pe primul material al artistei, care va fi lansat anul acesta.

Pentru Nicoleta Nucă, 2015 a fost un an foarte bun, cu un debut de impact imediat după încheierea show-ului X Factor. Artista a semnat un contract cu Global Records (devenind colegă cu INNA, Antonia, Alexandra Stan) și a lansat piesa “Nu sunt”, care a cucerit publicul, radiourile și televiziunile muzicale din România. De aproape un an, piesa este încă în playlisturile posturilor de radio.

Citește mai multe despre Nicoleta Nucă
Videoclipuri cu Nicoleta Nucă
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE