Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Videoclip oficial: Nicoleta Nucă - Castele de nisip

Nicoleta Nucă a lansat piesa „Castele de nisip”, pe care a interpretat-o în premieră la concertul Carla's Dreams de la Arenele Romane. Single-ul a fost compus de Marius Dia, GEØRGE și Mădălin Roșioru, iar videoclipul a fost regizat de Khaled Mokhtar.

Nicoleta Nucă a lansat un videoclip fierbiente pentru  piesa „Castele de nisip”, în care apare în ipostaze tandre alături de modelul Radu Itu.  Cântecul a fost compus de Marius Dia, GEØRGE și  Mădălin Roșioru, iar videoclipul a fost regizat de Khaled Mokhtar, cunoscut pentru colaborările cu Antonia, Lariss, Inna și Havana.

„Mi-a plăcut „Castele de Nisip” de la început, tocmai pentru că sună diferit față de piesele pe care le-am lansat până acum și mi se potrivește ca stil. Mă bucur să prezint această piesă fanilor mei și sper să le placă. Și împreună să o facem hit”, a declarat Nicoleta Nucă.

Atât noua piesă “Castele de nisip”, cât și single-urile anterioare, “Liniștea” și “Nu sunt”, vor fi incluse pe primul material al artistei, care va fi lansat anul acesta.

Pentru Nicoleta Nucă, 2015 a fost un an foarte bun, cu un debut de impact imediat după încheierea show-ului X Factor. Artista a semnat un contract cu Global Records (devenind colegă cu INNA, Antonia, Alexandra Stan) și a lansat piesa “Nu sunt”, care a cucerit publicul, radiourile și televiziunile muzicale din România. De aproape un an, piesa este încă în playlisturile posturilor de radio.

Citește mai multe despre Nicoleta Nucă
Videoclipuri cu Nicoleta Nucă
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE