Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Videoclip oficial: Nicoleta Nucă - Când Pleci (by Carla's Dreams)

Nicoleta Nucă a lansat videoclipul noului single ”Când Pleci”. Piesa este compusă de Carla's Dreams, la fel ca și single-ul anterior al artistei, ”Amintiri”.

”#NicoNation, vă ofer cadou de ziua mea, noul meu single "Când pleci". Mulțumesc: Carla's Dreams, Alex Cotoi, Roman Burlaca/ BR Films, Global Records”, a transmis Nicoleta Nucă fanilor săi.

Noul single ”Când Pleci” poartă semnătura Carla's Dreams, atât pe partea de text, cât și pe compoziție. Alți colaboratori ce au contribuit liniei melodice sunt Cotoi Alexandru, Barac Sebastian Alexandru și Botezan Marcel.

Pentru videoclip, Nicoleta Nucă a apelat la sugestiile creative ale lui Roman Burlaca, regizorul cu care Carla's Dreams lucrează frecvent.

Nicoleta Nucă - Când pleci

Nicoleta Nucă - Când pleci

Pentru Nicoleta Nucă, 2015 a fost un an foarte bun, cu un debut de impact imediat după încheierea show-ului X Factor. Artista a semnat un contract cu Global Records (devenind colegă cu INNA, Antonia, Alexandra Stan) și a lansat piesa “Nu sunt”, care a cucerit publicul, radiourile și televiziunile muzicale din România. De aproape un an, piesa este încă în playlisturile posturilor de radio. Au urmat single-uri precum ”Liniştea”, ”Inima mea”, ”Castele de nisip”, colaborarea cu Direcția 5 pentru piesa ”Salut! Ce faci?”, și ”Amintiri”.

Citește mai multe despre Carla's DreamsNicoleta Nucă
Videoclipuri cu Carla's DreamsNicoleta Nucă
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE