Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
Andra - "Aievea"
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
Carlos Marin
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Videoclip oficial: Nicoleta Nucă - Când Pleci (by Carla's Dreams)

Nicoleta Nucă a lansat videoclipul noului single ”Când Pleci”. Piesa este compusă de Carla's Dreams, la fel ca și single-ul anterior al artistei, ”Amintiri”.

”#NicoNation, vă ofer cadou de ziua mea, noul meu single "Când pleci". Mulțumesc: Carla's Dreams, Alex Cotoi, Roman Burlaca/ BR Films, Global Records”, a transmis Nicoleta Nucă fanilor săi.

Noul single ”Când Pleci” poartă semnătura Carla's Dreams, atât pe partea de text, cât și pe compoziție. Alți colaboratori ce au contribuit liniei melodice sunt Cotoi Alexandru, Barac Sebastian Alexandru și Botezan Marcel.

Pentru videoclip, Nicoleta Nucă a apelat la sugestiile creative ale lui Roman Burlaca, regizorul cu care Carla's Dreams lucrează frecvent.

Nicoleta Nucă - Când pleci

Nicoleta Nucă - Când pleci

Pentru Nicoleta Nucă, 2015 a fost un an foarte bun, cu un debut de impact imediat după încheierea show-ului X Factor. Artista a semnat un contract cu Global Records (devenind colegă cu INNA, Antonia, Alexandra Stan) și a lansat piesa “Nu sunt”, care a cucerit publicul, radiourile și televiziunile muzicale din România. De aproape un an, piesa este încă în playlisturile posturilor de radio. Au urmat single-uri precum ”Liniştea”, ”Inima mea”, ”Castele de nisip”, colaborarea cu Direcția 5 pentru piesa ”Salut! Ce faci?”, și ”Amintiri”.

Citește mai multe despre Carla's DreamsNicoleta Nucă
Videoclipuri cu Carla's DreamsNicoleta Nucă
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE