Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO
List/Grid

Videoclipuri lansate de Garbage

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri muzicale lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri noi ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.
Garbage Trupa americană Garbage a luat ființă în anul 1993 și a vândut peste 17 milioane de albume în întreaga lume, doar albumul lor de debut cu nume eponim atingând o cifră de 4 milioane de vânzări. Membrii trupei sunt Shirley Manson, Duke Erikson, Steve Marker și Butch Vig iar genurile muzicale abordate au dus în timp la un melanj unic de pop, trip-hop, rock al anilor '80, electronică, punk, greu de definit și de categorisit sub o anumită ramură. Câteva din piesele Garbage care au ajuns number one în topuri sunt "Stupid Girl",  "Only Happy When It Rains" și piesa "The World Is Not Enough", genericul al celui de al 19-lea film James Bond.

Concerte Garbage în România

Garbage au vizitat România la B'est Fest în 2012 și vor reveni pentru un concert pe 29 iunie 2019 la Arenele Romane din București.  

Urmărește cele mai noi videoclipuri cu Garbage pe InfoMusic:

Videoclip nou:
Garbage - No Horses

Garbage - No Horses

Garbage a lansat un videoclip nou, ce promovează piesa cu mesaj politic ”No Horses”. Vizualul apocaliptic este regizat de Scott Stuckey.

Videoclip nou:
Garbage - Magnetized

Garbage - Magnetized

Garbage a lansat videoclipul noului single ”Magnetized”. Piesa este extrasă de pe albumul "Strange Little Birds", cel de-al 6-lea material de studio al formației.

Videoclip nou:
Garbage - Empty

Garbage - Empty (videoclip)

Garbage a lansat videoclipul noului single ”Empy”. Piesa este extrasă de pe albumul "Strange Little Birds", așteptat pe piață în luna iunie.

CLOSE
CLOSE