Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Videoclip oficial: Garbage - No Horses

Garbage a lansat un videoclip nou, ce promovează piesa cu mesaj politic ”No Horses”. Vizualul apocaliptic este regizat de Scott Stuckey.

”Suntem atât de mândri și entuziasmați să vă prezentăm videoclipul nostru, pentru piesa ”No Horses”, regizat de creatorul Pancake Mountain, Scott Stuckey, și filmat la Evidence Film Studios din LA. Tot profitul încasat din vânzările piesei va fi donat  Comitetului Internațional al Crucii Roșii (International Committee of the Red Cross) până la sfârșitul anului 2018!”, a transmis formația publicului prin intermediul paginii de Facebook.

Piesa ”No Horses” nu este inclusă, încă, pe niciun album, trupa fiind momentan în turneu.

Anul trecut, Garbage a lansat discul "Strange Little Birds". La acest album, trupa a lucrat sacadat vreme de aproape 3 ani. Versurile și muzica de pe acest material încearcă să capteze realitățile culturale și sociale cu care ne confruntăm zi de zi.

"Trăim niște vremuri ciudate din punct de vedere cultural și cred că am vrut să scot asta la iveală prin intermediul albumului. Ca idee generală, m-am gândit cum este să fii om în aceste momente și să încerci să găsești rostul lumii în care trăim. Am abordat și subiectul tuturor diferențelor pe care se pare că le descoperim unii la ceilalți, asta ducând la atât de multă intoleranță și lipsă de înțelegere, pornind de la niște aspecte pe care le considerăm ciudate și pe care nu le putem accepta. Oamenii trăiesc în conflict, deși, ca ființe umane, suntem la fel, cu toții vrem aceleași lucruri. Cum am ajuns într-un asemenea punct în care să nu mai putem trăi împreună pe aceeași planetă?", detaliază și se întreabă Shirley Manson într-un interviu pentru Paste Magazine.

Citește mai multe despre Garbage
Videoclipuri cu Garbage
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE