Urmărește-ne în Social Media

Garbage - Magnetized

Garbage a lansat videoclipul noului single ”Magnetized”. Piesa este extrasă de pe albumul "Strange Little Birds", cel de-al 6-lea material de studio al formației.

După single-urile ”Empty” și ”Even Though Our Love Is Doomed”, promovarea albumului "Strange Little Birds" continuă cu un videoclip filmat pentru piesa ”Magnetized”.

”Am făcut clipul ”Magnetized” la Pancake Mountain Headquarters din Los Angeles împreună cu o echipă extrem de talentată, coordonată de regizorul și vecinul meu Scott Stuckey. Intenția noastră a fost de a crea o odă închinată magiei științei și misterului iubirii”, a declarat solista Shirley Manson pentru Dazed Digital.

Discul "Strange Little Birds",  ce include single-ul ”Magnetized”, a fost lansat în iunie 2016. Albumul conține 11 piese, la care trupa a lucrat sacadat vreme de aproape 3 ani. Versurile și muzica de pe noul album încearcă să capteze realitățile culturale și sociale cu care ne confruntăm zi de zi.

"Trăim niște vremuri ciudate din punct de vedere cultural și cred că am vrut să scot asta la iveală prin intermediul albumului. Ca idee generală, m-am gândit cum este să fii om în aceste momente și să încerci să găsești rostul lumii în care trăim. Am abordat și subiectul tuturor diferențelor pe care se pare că le descoperim unii la ceilalți, asta ducând la atât de multă intoleranță și lipsă de înțelegere, pornind de la niște aspecte pe care le considerăm ciudate și pe care nu le putem accepta. Oamenii trăiesc în conflict, deși, ca ființe umane, suntem la fel, cu toții vrem aceleași lucruri. Cum am ajuns într-un asemenea punct în care să nu mai putem trăi împreună pe aceeași planetă?", detaliază și se întreabă Shirley Manson într-un interviu pentru Paste Magazine.

Comentarii