Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Videoclip oficial: Vanotek feat. Denitia - Someone

Vanotek a revenit cu o nouă colaborare, de această dată cu o artistă indie-pop din America, Denitia Odigie. Noul single se numește ”Someone” și este lansat împreună cu un videoclip realizat de SAN.

Cunoscut pentru colaborările sale de succes (cu Eneli, Minelli), Vanotek revine cu un nou featuring. Single-ul "Someone" este lansat în colaborare cu Denitia, o artistă indie-pop din New York, declarată de publicația The Fader "esența muzicii soul". Denitia a lansat în 2019 albumul "Touch Of The Sky", ce a fost înregistrat în studioul ei de pe plajă, în sesiuni matinale, programate la ora 6 dimineața. Albumul este o odă cinematografică a nostalgiei și a alchimiei iubirii, această melancolie resimțindu-se și în linia melodică a piesei "Someone".

Vanotek (pe numele său Ion Chirinciuc) este originar din Republica Moldova. A devenit cunoscut publicului din România datorită pieselor care au cucerit radiourile, dar și colaborărilor și artiștilor cu care a lucrat până acum. Artistul a studiat liceul de artă Octav Băncilă din Iaşi, apoi s-a mutat în Bucureşti şi a început să compună pentru diverşi artişti: Dan Balan, Antonia, DJ Sava, Corina, Tom Boxer, Naguale, Havana, Anda Adam, Sasha Lopez.

În prezent, Vanotek este unul dintre producătorii care se impun din ce în ce mai mult pe piața muzicală din România, dar și din afara țării. După lansarea piesei "My Heart is Gone", în colaborare cu Yanka, single ce a stat săptămâni întregi în topurile din România, Vanotek a revenit cu "I’m Coming Home" cu The Code & Georgian, urmând piese precum "Viajero", împreună cu Hevito, "Back to Me" feat Eneli, "Take Me" cu Myata și "Talk to Me" în colaborare cu Bastien.

Citește mai multe despre Vanotek
Videoclipuri cu Vanotek
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE