Urmărește-ne în Social Media

Vanotek feat. Nahima - Shoot your Shot

Vanotek aduce energie acestor zile de toamnă cu "Shoot your Shot", o piesă în colaborare cu Nahima, compozitoare și artistă din Statele Unite ale Americii. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

"Shoot your Shot" a fost compusă și produsă de Vanotek, versuri scrise de Nahima, mix și master Sergiu Musteață și lansată cu videoclip editat de SAN.

"<<Shoot your Shot>> este una dintre piesele pe care le-am lucrat anul acesta în cadrul sesiunilor pe care le-am avut în Los Angeles, alături de producători și compozitori din toată lumea. Enjoy!", a spus Vanotek.

Tot anul acesta, Vanotek a mai lansat piesele "Down South" în colaborare cu Alessiah, "Where The Wild Things Are" cu Oda Loves You, "Pullin' Me" cu Brook Baili și "infinito" cu Layzee Ella.

Vanotek și-a început cariera în urmă cu 20 de ani și are o discografie ce cuprinde hituri precum "My Heart is Gone", "I'm Coming Home", "Tell Me Who", "Cherry Lips", "Dirty Diamonds", "Back to Me", "Bring Us Back", colaborări cu nume deja consacrate din industria muzicală din România, dar și cu artiști internaționali.

Creația lui Vanotek a fost foarte apreciată, astfel că piese precum "My Heart is Gone" au fost nominalizate la "The Best Romanian Act" la MTV Europe Music Awards, "Tell Me Who" a ajuns pe locul 71 în topul Shazam Worldwide și pe locul 1 în Shazam Rusia și a fost licențiat de Ultra Music, una dintre cele mai cunoscute case de discuri din SUA. El este și câștigătorul discului de platină pentru single-ul "Tell Me Who" în Rusia și țările CSI.

Comentarii