Urmărește-ne în Social Media

Vanotek - Happier

Vanotek a lansat o nouă piesă de vară, cu un sound pop-dance perfect atât pentru posturile de radio, cât și pentru petreceri târzii pe plajă. Noul single se numește ”Happier” și este acompaniat de un videoclip regizat de Edward Aninaru.

Noul single "Happier" este compus de Vanotek, mixul și masterul fiind realizat de Sergiu Musteață. Piesa este promovată cu un videoclip de vară, filmat pe plajă și în drum spre diverse destinații de vacanță.

Vanotek (pe numele său Ion Chirinciuc) este originar din Republica Moldova. A devenit cunoscut publicului din România datorită pieselor care au cucerit radiourile, dar și colaborărilor și artiștilor cu care a lucrat până acum. Artistul a studiat liceul de artă Octav Băncilă din Iaşi, apoi s-a mutat în Bucureşti şi a început să compună pentru diverşi artişti: Dan Balan, Antonia, DJ Sava, Corina, Tom Boxer, Naguale, Havana, Anda Adam, Sasha Lopez.

În prezent, Vanotek este unul dintre producătorii care se impun din ce în ce mai mult pe piața muzicală din România, dar și din afara țării. După lansarea piesei "My Heart is Gone", în colaborare cu Yanka, single ce a stat săptămâni întregi în topurile din România, Vanotek a revenit cu "I’m Coming Home" cu The Code & Georgian, urmând piese precum "Viajero", împreună cu Hevito, "Back to Me" feat Eneli, "Take Me" cu Myata și "Talk to Me" în colaborare cu Bastien.

Comentarii