Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei

Videoclip oficial: Vanotek & Myata - Take Me

Vanotek a lansat o nouă piesă dansabilă, "Take Me", o colaborare surpriză cu o artistă din Ucraina. Numele artistei este Myata, iar tânăra este o senzaţie în ţara vecină. Videoclipul acestui track are un vibe retro şi poate fi privit în articol.

"Take Me" este o piesă compusă de către Minelli, Vanotek, Alexandra Tirtirău și produsă de Vanotek. Melodia are un sound clasic de melodie dansabilă în club, cu multe ecouri şi jocuri cu sample-uri vocale. Există un uşor vibe de muzică dance a anilor '90. Asta în vreme ce clipul aduce mai degrabă cu anii '80. Avem o abundenţă de nuanţe neon şi de mov, numeroase televizoare vechi şi casete VHS.

Protagonista clipului este Myata, care cântă într-un soi de audiţie în faţa lui Vanotek, care îi priveşte caseta VHS. Cu o ţinută elegantă şi un decor minimalist, personajul central al clipului dansează ca şi cum nu ar fi privi-o nimeni şi se joacă cu benzi derulate de casete video. Myata este o artistă cunoscută şi apreciată în Ucraina, unde a câştigat premii reputate pe plan local: M1 Music Awards, Boromlya, Stele pe Scenă.

Despre colaborarea cu Vanotek tânăra a declarat următoarele:

Este o onoare să colaborez cu Vanotek, îi cunosc și îi apreciez muzica de mult timp și mă bucur că în sfârșit veți putea asculta și voi "Take Me".

Vanotek a apreciat la rândul său acest nou pas în carieră:

Era un pas firesc să lansez o piesă cu un artist din Ucraina, unde mă bucur de susținerea publicului. Mi s-a părut că "Take Me" i se potrivește Myatei și așa a apărut această colaborare.

Cel mai nou release al lui Vanotek a fost "Dirty Diamonds", single realizat în colaborare cu Tobi Ibitoye. Clipul a strâns peste 168.000 de vizualizări. Vanotek a primit recent discul de platină pentru "Tell Me Who" în Rusia și CIS din partea Effective Records. Această piesă este unul dintre cele mai mari hituri ale producătorului şi DJ-ului român, licenţiat la UltraMusic.

Acea casă de discuri în SUA are nume mari în portofoliu, de la Tiesto la Armin van Buuren, deadmau5, David Guetta, Calvin Harris şi Above & Beyond.

Citește mai multe despre MyataVanotek
Videoclipuri cu MyataVanotek
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE