Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Videoclip oficial: Vanotek - My Heart is Gone

Vanotek a lansat videoclipul noului single "My heart is gone". Vocea care poate fi auzită pe această piesă cu sound deep house îi aparține tinerei artiste Yanka, fostă concurentă la Vocea României.

Vanotek a început să compună muzică de la vârsta de 17 ani, având colaborări de succes cu artiști precum Havana, Dan Balan, Sasha Lopez, Antonia, Dj Sava și multi alții.

Ultima piesă produsă de Vanotek împreună cu Sorin Seniuc, "Vita Bella", pentru proiectul Havana, face mari senzații online, având cumulate deja peste 5 milioane de vizualizari. “Vita Bella” se poate auzi pe posturile de radio din România, dar și din afara țării, fiind licențiată în Franța, Belgia, Luxemburg, Olanda, Rusia, Grecia, Bulgaria.

Yanka este cunoscută publicului din diferite proiecte și colaborări cu mai multi artiști din România, dar și datorită participării la ultimul sezon al concursului Vocea României în echipa Tudor ChirilăYanka a fost inspirată foarte mult de piesa lui Vanotek și astfel a compus versurile și linia pentru “My Heart is Gone”, care redau o stare pe care aceasta a simțit-o la un moment dat în viața sa.

Filmările videoclipului au avut loc în București, în regia lui Michael Mircea.În rolurile principale îi regăsim pe Vanotek, Yanka și Andrei Drombovschi. Guest star a fost nimeni altul decât Dorian Boguta, profesorul de actorie al Yankai de la Școala de Actorie de Film, instituție pe care o administrează alături de Dragos Bucur și Alexandru Papadopol.

Citește mai multe despre Vanotek
Videoclipuri cu Vanotek
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE