Urmărește-ne în Social Media

Vanotek feat Hevito - Viajero

Vanotek se lasă inspirat de călătorii încă o dată și lansează piesa latino „Viajero”, în colaborare cu Hevito. Videoclipul a fost filmat într-o pădure și regizat de Michael Mircea.

Vanotek și Hevito ne poartă într-o călătorie plină de aventuri printr-o pădure misterioasă, în cel mai recent videoclip lansat pentru piesa „Viajero”. Single-ul a fost compus de Vanotek, Alex Cotoi și Hevito, iar versurile latino îi aparțin celui din urmă. Videoclipul a fost regizat de Michael Mircea, cunoscut pentru colaborările cu Ivana și Morandi.

Vanotek a început să compună muzică de la vârsta de 17 ani, având colaborări de succes cu artiști precum Havana, Dan Balan, Sasha Lopez, Antonia, Dj Sava și multi alții. Anul acesta Vanotek a ieșit pe locul al doilea în etapa națională Eurovision, concurând cu piesa „I’m Coming Home”. Artistul a reușit să cucerească posturile de radio din străinătate cu proiectul Havana, pentru care a produs hitul „Vita bella”, ascultat în Franța, Belgia, Luxemburg, Olanda, Rusia, Grecia și Bulgaria.

Hevito provine din Republica Dominicană, însă s-a stabilit în România, pentru a face muzică. Artistul și-a făcut debutul la X Factor, iar de atunci a colaborat cu DJ Sava și Ale Blake.

Comentarii