Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Vanotek feat Hevito - Viajero

Vanotek se lasă inspirat de călătorii încă o dată și lansează piesa latino „Viajero”, în colaborare cu Hevito. Videoclipul a fost filmat într-o pădure și regizat de Michael Mircea.
Urmărește-ne pe

Vanotek și Hevito ne poartă într-o călătorie plină de aventuri printr-o pădure misterioasă, în cel mai recent videoclip lansat pentru piesa „Viajero”. Single-ul a fost compus de Vanotek, Alex Cotoi și Hevito, iar versurile latino îi aparțin celui din urmă. Videoclipul a fost regizat de Michael Mircea, cunoscut pentru colaborările cu Ivana și Morandi.

Vanotek a început să compună muzică de la vârsta de 17 ani, având colaborări de succes cu artiști precum Havana, Dan Balan, Sasha Lopez, Antonia, Dj Sava și multi alții. Anul acesta Vanotek a ieșit pe locul al doilea în etapa națională Eurovision, concurând cu piesa „I’m Coming Home”. Artistul a reușit să cucerească posturile de radio din străinătate cu proiectul Havana, pentru care a produs hitul „Vita bella”, ascultat în Franța, Belgia, Luxemburg, Olanda, Rusia, Grecia și Bulgaria.

Hevito provine din Republica Dominicană, însă s-a stabilit în România, pentru a face muzică. Artistul și-a făcut debutul la X Factor, iar de atunci a colaborat cu DJ Sava și Ale Blake.

Citește mai multe despre HevitoVanotek
Videoclipuri cu HevitoVanotek
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE