Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Vanotek feat Hevito - Viajero

Vanotek se lasă inspirat de călătorii încă o dată și lansează piesa latino „Viajero”, în colaborare cu Hevito. Videoclipul a fost filmat într-o pădure și regizat de Michael Mircea.

Vanotek și Hevito ne poartă într-o călătorie plină de aventuri printr-o pădure misterioasă, în cel mai recent videoclip lansat pentru piesa „Viajero”. Single-ul a fost compus de Vanotek, Alex Cotoi și Hevito, iar versurile latino îi aparțin celui din urmă. Videoclipul a fost regizat de Michael Mircea, cunoscut pentru colaborările cu Ivana și Morandi.

Vanotek a început să compună muzică de la vârsta de 17 ani, având colaborări de succes cu artiști precum Havana, Dan Balan, Sasha Lopez, Antonia, Dj Sava și multi alții. Anul acesta Vanotek a ieșit pe locul al doilea în etapa națională Eurovision, concurând cu piesa „I’m Coming Home”. Artistul a reușit să cucerească posturile de radio din străinătate cu proiectul Havana, pentru care a produs hitul „Vita bella”, ascultat în Franța, Belgia, Luxemburg, Olanda, Rusia, Grecia și Bulgaria.

Hevito provine din Republica Dominicană, însă s-a stabilit în România, pentru a face muzică. Artistul și-a făcut debutul la X Factor, iar de atunci a colaborat cu DJ Sava și Ale Blake.

Citește mai multe despre HevitoVanotek
Videoclipuri cu HevitoVanotek
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE