Urmărește-ne în Social Media

Vanotek feat. Eneli - Back to Me

Vanotek şi Eneli realizează o nouă colaborare, pe single-ul "Back to Me", care primeşte un videoclip nou nouţ. Clipul abundă de efecte psihedelice, imagini abstracte şi un filtru albastru care face totul să pară un vis. Puteţi viziona acest videoclip mai jos.

Plin de simbolism ca o creaţie a lui David Lynch, "Back to Me" are un videoclip hipnotic realizat de către SAN. Piesa este compusă de către cei doi artişti şi produsă de Vanotek. Acesta din urmă a mai colaborat cu SAN şi la clipul "No Sleep", single pe care cântă cu Minelli. "Back to Me" a ajuns deja în topurile Shazam din Rusia, unde se află pe locul 5 şi poate fi auzită la radiourile locale.

Nu e prima colaborare dintre Vanotek şi Eneli, care au spart gheaţa la început de 2017 cu piesa "Tell Me Who". Vanotek îşi lansa primul album în luna noiembrie a anului trecut, LP-ul purtând numele de "No Sleep". Discul include colaborări cu Minelli, Yanka şi Georgian. Marele hit al producătorului şi DJ-ului este "Tell Me Who", care a strâns peste 8.5 milioane de vizualizări pe YouTube.

Eneli, pe numele său real Popescu Ileana-Maria are o voce visătoare, care se pretează perfect pentru electro pop. Tânăra de 22 de ani şi-a descoperit pasiunea pentru muzică în vreme ce era înscrisă la Şcoală Populară de Artă din Târgu-Jiu, oraşul său natal. Urma cursuri de canto în clasa a XI-a timp de un an la o şcoală privată din Bucureşti. În 2010 începea să posteze videoclipuri pe YouTube, iar apoi a susţinut concerte în oraş.

Vanotek, pe numele său Ion Chirinciuc este un DJ şi producător originar din Republica Moldova, care şi-a început cariera compunând pentru Dan Bălan, Antonia, Corina şi Anda Adam.

Comentarii