Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Videoclip oficial: St. Vincent - The Melting Of The Sun

St. Vincent a lansat un videoclip psihedelic pentru melodia "The Melting Of The Sun", ce se găsește pe viitorul album, "Daddy's Home". Te invităm să-l urmărești.

St. Vincent a regizat videoclipul împreună cu Bill Benz, în timp ce Chris McD s-a ocupat de animații. Clipul combină imagini cu St. Vincent și cadre de animație realizate în estetica anilor '70. Mai mult, muziciana este acompaniată de ilustrații ale unor artiste ca Nina Simone, Joni Mitchell și Tori Amos, care sunt, de asemenea, menționate în versurile melodiei.

"The Melting Of The Sun" a fost produsă alături de Jack Antonoff, care și interpretează la mai multe instrumente. Partitura muzicală este completată de Kenya Hathaway și Lynne Fiddmont (backing vocals), în timp ce Doveman cântă la orgă.

Melodia se găsește pe cel de-al șaselea album de studio al artistei, "Daddy's Home". Materialul va fi lansat pe 14 mai, prin casa de discuri Loma Vista Recordings.

Tracklist "Daddy's Home":

 1. Pay Your Way in Pain
 2. Down and Out Downtown
 3. Daddy’s Home
 4. Live in the Dream
 5. The Melting of the Sun
 6. The Laughing Man
 7. Down
 8. Somebody Like Me
 9. My Baby Wants a Baby
 10. At the Holiday Party
 11. Candy Darling

Citește mai multe despre St. Vincent
Videoclipuri cu St. Vincent
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE