Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO

Videoclip oficial: Twenty One Pilots - Shy Away

Twenty One Pilots a lansat pe 7 aprilie 2021 piesa "Shy Away", cu un videoclip care ni-i prezintă pe muzicieni din unghiuri care le amplifică dramatic travaliul artistic. Băieţii au revenit cu un nou concept, şi un nou album "Scaled and Icy", despre care au oferit primele detalii. Le aflaţi din articol.

După ce Twenty One Pilots nu a mai apucat să ajungă la Electric Castle în 2020 din cauza pandemiei putem doar să sperăm că îi vom vedea la festivalul din acest an. Muzicienii au lansat în ultimii ani single-uri de pe albumul concept "Trench", care a inclus o poveste despre o civilizaţie dintr-o lume distopică. Am avut şi o trilogie de clipuri: "Nico and the Niners", "Jumpsuit" şi "Levitate". Acum suntem în 2021 şi ne pregătim pentru sosirea albumului nou "Scaled and Icy", care va veni pe 21 mai prin casa de discuri Fueled by Ramen.

"Shy Away" este primul single de pe LP, melancolic şi ritmat, ca o melodie de ascultat la apus în prima zi a unui festival în pădure, ca Summer Well. În videoclip apar pe lângă componenţii trupei şi un dragon misterios pe fundal, dar şi figuri mascate care cântă la instrumente şi un tânăr care sună la un telefon cu plată. Noul clip este regizat de către Miles şi AJ. Duo-ul din Ohio, compus din Tyler Joseph şi Joshn Dun începuse teaserele pentru noul LP încă din ianuarie, postând apoi un selfie misterios pe Instagram.

Pe 21 mai, în ziua lansării albumului vom avea un live stream foarte imersiv transmis în toată lumea. Materialul discografic cu numărul 6 pentru grupul american a fost produs şi compus în bună parte de Tyler Joseph pe parcursul ultimului an la studioul sau de acasă, în izolare. Josh Dun s-a ocupat de percuţie şi a colaborat via cloud şi Zoom cu colegul său. Sesiunile de conlucrare virtuală au dat naştere acestui disc.

Iată tracklist-ul lui "Scaled and Icy":

 1. Good Day
 2. Choker
 3. Shy Away
 4. The Outside
 5. Saturday
 6. Never Take It
 7. Mulberry Street
 8. Formidable
 9. Bounce Man
 10. No Chances
 11. Redecorate

Această colecţie de melodii a fost descrisă drept "mai colorată" decât precedentele release-uri ale formaţiei, atât ca artwork cât şi ca sunet. Dragonul albastru omniprezent e inspirat de o figurină a solistului, la care se tot uitase pe parcursul înregistrării. Twenty One Pilots este prima trupă cu un record special: a lansat două albume formate din piese care au primit fiecare discuri de aur sau platină.

Citește mai multe despre twenty one pilots
Videoclipuri cu twenty one pilots
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE