Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Twenty One Pilots - Jumpsuit

Twenty One Pilots a lansat două noi piese în această săptămână, după o "tăcere" de un an. Noile single-uri sunt "Nico and the Niners" şi "Jumpsuit", aceasta din urmă primind videoclipul pe care îl puteţi viziona în cadrul articolului.

Duo-ul premiat cu Grammy nu mai lansase muzică nouă de ceva vreme. Aceste single-uri servesc ca aperitiv pentru un viitor LP, intitulat "Trench" şi urmând să debuteze în octombrie. Videoclipul lui "Jumpsuit" este regizat de către Andrew Donoho, colaborator al trupei de ani buni. Melodia are chorusurile catchy de la Imagine Dragons şi angoasa visătoare a celor de la The Chainsmokers.

Toate infuzate cu instrumentaţia în surdină de la The XX şi 3 Doors Down. Cele două noi single-uri sunt total diferite: unul este rock alterantiv cu influenţe progresive, iar celălalt este reggae-rap cu un element psihedelic. Twenty One Pilots ajunge la 5 albume cu release-ul "Trench" de la toamnă. "Jumpsuit" are o chitară bas distorsionată, într-un crescendo spre final care îţi dă fiori.

Se lasă chiar şi cu o bucată de screamo, tobele sunt calibrate perfect, iar un sintetizator răguşit curge în valuri peste această creaţie serios muncită în studio. Solistul Tyler Joseph reuşeşte performanţa de a trece aproape fără efort de la şoapte discrete la un ţipăt visceral. Nici nu e de mirare că videoclipul acestei piese a ajuns la 8 milioane de vizualizări în nici 48 de ore.

Casa de discuri a duo-ului a declarat că acest clip a fost pe locul întâi în Trending pe YouTube în această săptămână, cu 5.2 milioane de vizualizări în orimele 24 de ore. A fost depăşit astfel recordul single-ului Twenty One Pilots "Heathens", care ajungea la 3.5 milioane de vizualizări în prima sa zi. Vă recomand să priviţi cu atenţie clipul pentru că porneşte o poveste interesantă continuată pe parcurul lui "Trench", dezvoltată într-o adevărată saga.

Turneul Bandito al grupului începe pe 16 octombrie în Nashville, Tennesse. Pe lângă opriri în America de Nord, băieţii vor ajunge şi în Noua Zeelandă, Australia şi chiar Europa. Chiar dacă trupa nu a dezvăluit detalii despre locaţia filmărilor, fanii au aflat că e vorba despre o zonă în sudul Islandei, Fjaðrárgljúfur, la 3 ore de capitalăa Reykjavik.

Valea aceea a fost formată la finalul unei ere glaciare de acum 10.000 de ani şi are o adâncime de 100 de metri şi lungime de 2 kilometri.

Citește mai multe despre twenty one pilots
Videoclipuri cu twenty one pilots
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE