Urmărește-ne în Social Media

Twenty One Pilots - Overcompensate

Twenty One Pilots au revenit după o pauză de câţiva ani şi ne oferă piesa "Overcompensate", alături de un vdeoclip ce începe cu imagini filmate din dronă în cele mai fascinante zone de pe Terra. Avem şi veşti despre un nou album.

Dacă nu aş cunoaşte stilul specific Twenty One Pilots, aş spune că "Overcompensate" sună foarte mult a Grandson. E foarte ritmat şi combină beat-uri de rap cu un pop-rock prietenos cu radio-ul. Percuţia e arma secretă, de altfel Josh Dun, jumătate din acest duo e toboşarul şi se simte aportul său. Acesta este primul single de pe noul album al formaţiei, "Clancy", care va fi disponibil de pe 17 mai.

Tyler Joseph şi Josh Dun ne-au pregătit o poveste complet nouă, un concept nou pentru acest LP. Tyler s-a ras pe cap şi s-a vopsit pe gât şi mâini, are o cagulă nouă şi vedem şi celebrele dungi roşii cu care formaţia şi-a actualizat copertele de albume recent. Universul Trench va fi revizitat, se pare. Noul videoclip a fost regizat de către colaboratorul celor doi de ani bun, Reel Bear Media.

Iată tracklist-ul noului album:

1. Overcompensate
2. Next Semester
3. Backslide
4. Midwest Indigo
5. Routines În The Night
6. Vignette
7. The Craving (Jenna’s Version)
8. Lavish
9. Navigating
10. Snap Back
11. Oldies Station
12. At The Risk Of Feeling Dumb
13. Paladin Strait

Trupa a petrecut ultimele săptămâni oferind teasere pentru noul album, fanii observând banda adezivă roşie lipită pe artwork-ul precedentelor albume. Asta şi pe Spotify, pe YouTube şi Apple Music. Indiciile ne arată o revenire la lumea din "Trench", album din 2018 şi "Blurryface" din 2015. Joseph a anunţat "I am returning to Trench. I am Clancy".

Şi o voce din "Overcompensate" anunţă "Welcome back to Trench" şi integrează versuri din "Bandito", o piesă de pe "Trench".

Pe Twenty One Pilots i-am văzut la Electric Castle 2022, cu un crossover fabulos cu Stranger Things. Ultimele single-uri lansate de duo-ul din Ohio au fost în 2021 şi 2022, "The Outside", "Saturday" şi "Shy Away". Iar ultimul album a fost "Scaled and Icy".

Comentarii