Urmărește-ne în Social Media

Twenty One Pilots - Next Semester

Trupa Twenty One Pilots a lansat piesa şi videoclipul "Next Semester", care sună a punk, a un soi de Iggy Pop ceva mai soft. Alături de acest track vine şi anunţul unui turneu global de senzaţie al americanilor.

"Next Semester" e poate cea mai catchy piesă lansată în 2024, deoarece pe alocuri sună a Placebo, Iggy Pop, The Cure, Garbage. Duo-ul din Ohio a dat lovitura din nou şi pe parcursul a 4 minute ne arată că îşi merită faima internaţională. Acesta este un single de pe noul album, "Clancy" şi trebuie să urmărim cu atenţie povestea clipului, deoarece ni se pregăteşte un storyline mai mare.

De altfel Twenty One Pilots a promis că va filma câte un videoclip pentru fiecare melodie de pe noul album. "Clancy" este al şaselea LP al formaţiei şi succesorul lui "Scaled and Icy" din 2021. Noul material va sosi pe 17 mai prin casa de discuri Fueled by Ramen. Primul single de pe album a fost "Overcompensate".

Când spunem duo ne referim la Tyler Joseph şi Josh Dun, care au anunţat recent pe Twitter că au finalizat deja 8 videoclipuri şi că mai pregătesc încă 7. Unele sunt mai low budget, altele veritabile producţii cinematografice. În total "Clancy" va avea 13 piese, dar una din melodii va avea două versiuni.

Iată tracklist-ul:

1. Overcompensate
2. Next Semester
3. Midwest Indigo
4. Routines In The Night
5. Backslide
6. Vignette
7. The Craving (Jenna’s Version)
8. Lavish
9. Navigating
10. Snap Back
11. Oldies Station
12. At the Risk Of Feeling Dumb
13. Paladin Strait

Twenty One Pilots va pleca într-un turneu global în următorul an, cel mai extins all formaţiei. Începe în SUA în vara, prima oprire fiind în Denver, pe 15 august. Apoi în noiembrie ajung în Australia. În 2025 îi vedem în Europa, începând cu Hamburg pe 7 aprilie. În mai ajung în UK, inclusiv în Londra pentru 2 concerte, pe 13 şi 14 mai. Biletele vor fi puse în vânzare pe 5 aprilie 2024.

Comentarii