Urmărește-ne în Social Media

Twenty One Pilots - The Outside

Twenty One Pilots explorează un sound electronic infuzat cu riff-uri de chitară odată cu lansarea noii piesei ”The Outside”. Melodia beneficiază de un videoclip regizat de Andrew Donoho.

Piesa "The Outside" este scrisă și produsă de Joseph, fiind cel de-al patrulea single extras de pe albumul "Scaled and Icy", lansat în mai 2021. Discul a debutat pe poziția a treia în topurile US Billboard 200 și UK Albums și pe prima poziție în US Top Alternative Albums.

Lansat în 2009, grupul Twenty One Pilots este autorul celui mai bun album rock al ultimei decade, conform clasamentului întocmit de Billboard; "Blurryface" a înregistrat vânzări globale de 6,5 milioane albume și 4 discuri de platină. În topul Billboard al celor mai bune piese rock lansate în ultimii 10 ani, trupa are nu mai puțin de 3 single-uri ("Heathens", "Ride", "Stressed Out").

În 2020, Twenty One Pilots a fost confirmată în lineup-ul festivalului Electric Castle. Show-ul, însă, nu a mai avut loc din cauza pandemiei. Trupa ar putea fi reconfirmată în lineup-ul Electric Castle 2022.

Comentarii