Urmărește-ne în Social Media

Rag’n’Bone Man & Pink - Anywhere Away From Here

Rag’n’Bone Man și Pink au lansat o baladă dezarmantă despre despre curajul de a-ți accepta fricile. ”Anywhere Away From Here” este prima colaborare a celor doi artiști și, cel mai probabil, nu va fi ultima.

Rag‘n’Bone Man și Pink ne transmit prin intermediul noului single cu mesaj profund, ce se adreasează tuturor celor care simt nevoia de a-și deschide sufletul și a fi ascultați. Melodia este extrasă de pe albumul "Life By Misadventure", cel de-al doilea material de studio al artistului britanic, așteptat pe piață anul acesta.

"Această piesă ("Anywhere Away From Here") este o reflexie sinceră a dorinței de a dispărea din situațiile incomfortabile - e despre fricile cu care ne confruntăm cu toții. Este o onoare să o am pe Pink pe această piesă și sunt atât de fericit că a acceptat să cânte cu mine", a declarat Rag‘n’Bone Man.

Pink: "În 2017 eram deja îndrăgostită de vocea lui, iar când ne-am întâlnit fața în față am realizat destul de repede că are și un suflet frumos"

Pink a acceptat cu bucurie propunerea de a colabora cu artistul britanic, pe care a avut ocazia de a-l cunoaște în 2017, la scurtă vreme de la lansarea hitului "Human" (2016).

"În 2017 eram deja îndrăgostită de vocea lui, iar când ne-am întâlnit fața în față am realizat destul de repede că are și un suflet frumos. De atunci am știut că vreau să lucrez cu el într-o bună zi.

"Anywhere Away From Here" este piesa perfectă pentru noi doi. Sunt extrem de onorată să fac parte din acest proiect, să colaborăm pe această piesă", a declarat Pink în comunicatul oficial ce anunță lansarea single-ului.

"Anywhere Away From Here" beneficiază de un videoclip în regia lui Joe Connor, ce a colaborat anterior și cu The Rolling Stones, Coldplay și Sam Smith. Clipul a fost filmat la The Duke Of York’s Theatre din Londra.

Comentarii