Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix

Videoclip oficial: Tom Jones - No Hole In My Head

Tom Jones rămâne prolific în 2021 cu al doilea single în două săptămâni, "No Hole In My Head". Acesta primeşte un videoclip, care îl are pe veteranul muzician ca protagonist, faţă în faţă cu ceea ce pare o echipă de asasini. Orice asemănare cu o piesă Beatles este pur şi simplu... întâmplătoare. Clipul se vede în articol.

Tom Jones cântă despre "sex şi revoluţii" în noua piesă "No Hole in My Head", acompaniat de ceea ce pe ar fi un sitar în fundal. Jones apare în videoclip alături de o echipă de misfits, interogaţi de o creatură îmbrăcată ca un ninja. Suspecţii par vinovaţi de a fi... diferiţi. Piesa este un cover după originalul de la Malvina Reynolds şi se va regăsi pe viitorul album al octogenarului. Acesta se numeşte "Surrounded by Time" şi este o colecţie de coveruri, care va sosi pe 23 aprilie.

De pe noul disc am putut asculta deja piesa "Talking Reality Television Blues", o creaţie magică în stil Radiohead, cu un videoclip psihedelic. Acesta ne-a trecut prin întreaga istorie a televiziunii şi momentele cruciale pe care le-a acoperit acest mediu. Noul single vine într-o notă diferită, plin de sintetizatoare şi sitar, plus o voce mai suavă, puternică, nu atât de poetică precum la ultimul track. Single-ul a primit o primă ascultare la emisiunea lui Zoe Ball de la BBC Radio 2.

Iată ce a declarat Tom Jones despre noul cover:

Această piesă este puternică la orice vârstă. Este despre încrederea în tine însuţi. În special în aceste vremuri ale unei mass media omniprezentă, fără limite, care poate avea atât de multă influenţă, este mai important decât oricând să cunoşti şi să fii puternic în sinele tău.

Melodia a fost scrisă şi compusă de către cântăreaţa, scriitoarea şi activista politică Malvina Reynolds. Ea este cunoscută şi pentru piesele "Little Boxes" şi "What Have They Done to the Rain", plus colaborări cu Searchers sau Joan Baez.

Noul album a fost produs de către Ethan Johns şi Mark Woodward. Tom Jones rămâne între timp jurat al emisiunii "The Voice UK" şi are o carieră muzicală care acoperă 6 decenii deja. Artistul a concertat în premieră la Cluj-Napoca în 2019.

Citește mai multe despre Tom Jones
Videoclipuri cu Tom Jones
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE