Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Tom Jones a concertat în premieră în Cluj-Napoca - POZE

Sir Tom Jones a concertat pentru prima dată la Cluj-Napoca pe 26 iunie 2019. Urmărește o galerie de poze de la concert și află cum a fost primit pe BT Arena.

La Cluj-Napoca, Sir Tom Jones a încântat publicul cu hiturile sale cele mai cunoscute: SexBomb, Delilah, It’s Not Unusual, What’s New Pussycat, Kiss, Mama Told Me Not To Come. Artistul a urcat pe scenă în jurul orei 20:00, fiind înconjurat de o trupă de muzicieni de excepție.

Pe parcursul serii, Tom Jones a vorbit cu sinceritate și nostalgie publicului despre poveștile care l-au inspirat în compunerea cântecelor. La un moment dat, cântărețul a primit din public un drapel românesc, moment aplautat minute bune.

Concertul a fost un echilibru perfect între vocea legendară, carisma și prezența lui scenică. Atmosfera de blues și rock’n’roll de pe BT Arena a fost completată de un spectacol de lumini. Producția de aproximativ 2 ore a avut la bază o scenă clasică, cu accente fanteziste, în ton cu personalitatea artistică promovată de artist de-a lungul carierei.

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Calin Curticapian este la InfoMusic.ro.
Vezi pagina fotografului pe InfoMusic.

CLOSE
CLOSE