Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Kimbra
Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence

Tom Jones a concertat în premieră în Cluj-Napoca - POZE

Sir Tom Jones a concertat pentru prima dată la Cluj-Napoca pe 26 iunie 2019. Urmărește o galerie de poze de la concert și află cum a fost primit pe BT Arena.

La Cluj-Napoca, Sir Tom Jones a încântat publicul cu hiturile sale cele mai cunoscute: SexBomb, Delilah, It’s Not Unusual, What’s New Pussycat, Kiss, Mama Told Me Not To Come. Artistul a urcat pe scenă în jurul orei 20:00, fiind înconjurat de o trupă de muzicieni de excepție.

Pe parcursul serii, Tom Jones a vorbit cu sinceritate și nostalgie publicului despre poveștile care l-au inspirat în compunerea cântecelor. La un moment dat, cântărețul a primit din public un drapel românesc, moment aplautat minute bune.

Concertul a fost un echilibru perfect între vocea legendară, carisma și prezența lui scenică. Atmosfera de blues și rock’n’roll de pe BT Arena a fost completată de un spectacol de lumini. Producția de aproximativ 2 ore a avut la bază o scenă clasică, cu accente fanteziste, în ton cu personalitatea artistică promovată de artist de-a lungul carierei.

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Calin Curticapian este la InfoMusic.ro.
Vezi pagina fotografului pe InfoMusic.

CLOSE
CLOSE