Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO Stand-Up RevolutionStand-up Revolution, emisiunea cu Teo, Vio, Costel și Dan Badea în juriu, e prezentată de Ilona Brezoianu și Șerban Copoț VUNK cu Ioana Ignat - Ultimul anuntVUNK și Ioana Ignat - Ultimul anunț Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021

Tom Jones a concertat în premieră în Cluj-Napoca - POZE

Sir Tom Jones a concertat pentru prima dată la Cluj-Napoca pe 26 iunie 2019. Urmărește o galerie de poze de la concert și află cum a fost primit pe BT Arena.

La Cluj-Napoca, Sir Tom Jones a încântat publicul cu hiturile sale cele mai cunoscute: SexBomb, Delilah, It’s Not Unusual, What’s New Pussycat, Kiss, Mama Told Me Not To Come. Artistul a urcat pe scenă în jurul orei 20:00, fiind înconjurat de o trupă de muzicieni de excepție.

Pe parcursul serii, Tom Jones a vorbit cu sinceritate și nostalgie publicului despre poveștile care l-au inspirat în compunerea cântecelor. La un moment dat, cântărețul a primit din public un drapel românesc, moment aplautat minute bune.

Concertul a fost un echilibru perfect între vocea legendară, carisma și prezența lui scenică. Atmosfera de blues și rock’n’roll de pe BT Arena a fost completată de un spectacol de lumini. Producția de aproximativ 2 ore a avut la bază o scenă clasică, cu accente fanteziste, în ton cu personalitatea artistică promovată de artist de-a lungul carierei.

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Calin Curticapian este la InfoMusic.ro.
Vezi pagina fotografului pe InfoMusic.

CLOSE
CLOSE