Urmărește-ne în Social Media

Taylor Swift - You Need To Calm Down

Taylor Swift a lansat videoclipul promis pentru piesa "You Need to Calm Down", răspunsul universal pentru toţi trollii de pe Internet. Piesa a debutat cu câteva zile în urmă, strângând 13 milioane de vizualizări, fix cât a strâns noul clip în doar 13 ore. Vă invităm să vizionaţi clipul deja legendar în articol.

Ce este interesant la videoclipul "You Need to Calm Down" este adevărata sa semnificaţie. Iniţial piesa părea un răspuns pentru toţi haterii de pe Internet, dar de fapt propune un mesaj de toleranţă la adresa comunităţii LGBTQ. Suntem de altfel în Pride Month. Ne dăm seama de dorinţa lui Taylor ca această piesă să devină imn LGBTQ prin abundenţa de steaguri şi haine colorate în celebrul curcubeu, dar şi personalităţi care subliniază diversitatea promovată de single.

Haterii şi trollii sunt aici prezentaţi ca rednecks cu părul vâlvoi, care protestează cu pancarte pe care scrie "Adam + Eva". Peste 20 de celebrităţi apar în acest videoclip, primul fiind Dexter Mayfield, un fotomodel plus size care îşi unge trupul cu ulei. El a apărut şi în videoclipul lui Katy Perry "Swish Swish", care în mod ironic a fost considerat un atac la Taylor Swift.

Hannah Hart este de asemenea prezentă, un bucătar şef din spatele seriei YouTube "My Drunk Kitchen", reprezentând iubirea dintre două femei. Celebra Laverne Cox, actor transgender care face senzaţie în serialul "Orange Is The New Black" are de asemnea un cameo. Cântăreaţa Ciara preia rolul de pastor, care îi căsătoreşte pe Jesse Tyler Ferguson din "Modern Family" şi Justin Mikita.

Poate cea mai inedită apariţie este un duet: Adam Lamberg îi face un tatuaj lui Ellen DeGeneres, imprimându-i mesajul "Cruel Summer" pe antebraţ. Fanii lui Taylor au dedus deja că aceasta ar putea fi o piesă de pe viitorul LP al artistei. Nu putea lipsi RuPaul, gazda emisiunii "Drag Race", care apare purtând o coroană, exact când se aud versurile "toţi avem coroane, e cazul să vă calmaţi".

Şi cea mai mare surpriză este chiar Katy Perry, care apare într-un costum de hamburger pentru a încheia disputa cu Taylor Swift odată pentru totdeauna, printr-o îmbrăţişare. Cireaşă de pe tort este chiar Ryan Reynolds, aka Deadpool, aka Detective Pikachu mai nou. El este el care picta tot acest peisaj diafan.

Cromatica bogată, mesajul pozitiv şi cantitatea uriaşă de staruri vor face din acest clip unul care stabileşte recorduri de vizualizări, cu siguranţă.

PUBLICITATE
Comentarii

Lifestyle

Taylor Swift devine subiect de studiu la o facultate din New York

Studenții de la Institutul Clive Davis din New York au o nouă materie în programă. Aceștia vor învăța despre cariera lui Taylor Swift și impactul cultural pe care muzica sa îl are, în cadrul unui curs ce a debutat pe 26 ianuarie și se va încheia pe 9 martie. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Taylor Swift
Taylor Swift │ FOTO: Universal Music

Cursul este predat de Brittany Spanos, jurnalist muzical al publicației Rolling Stone, și va urmări evoluția lui Swift ca artistă, compozitoare și antreprenoare. Printre alte aspecte discutate la curs se numără rolul compozitorilor de muzică pop și country în industrie, discursuri despre adolescență și copilărie și politica rasei în muzica contemporană.

O scurtă descriere a cursului menționează că acesta își propune să deconstruiască atât atracția, cât și aversiunea față de Taylor Swift, prin lecturi detaliate ale muzicii sale și ale discursului public. Studenții vor putea analiza aspectele culturale și politice ale tinerelor artiste de muzică pop și rolul pe care rasa și influența îl pot juca într-o eventuală carieră muzicală. De asemenea, Spanos va aborda discuții despre fenomenul "fandom", precum și impactul mass-media asupra muzicii pop.

"Am acoperit subiecte despre cariera lui Taylor Swift de când mi-am început cariera ca jurnalist în urmă cu 10 ani, deși eram un super fan de și mai mult timp. Este o mare onoare să pot împărtăși cunoștințele mele cu un grup de studenți", este o parte din declarația oferită de Brittany Spanos.

Interesul pentru acest curs s-a dovedit a fi extrem de ridicat, ca atare există o listă de așteptare pentru studenții care vor să participe. Mai mult, Taylor Swift a fost invitată să țină un discurs în fața clasei. Momentan, artista nu a confirmat participarea.

Taylor Swift a debutat pe piața muzicală în 2006, pe când avea doar 16 ani. Până în prezent, artista lansat nouă albume de studio. Cele mai recente sunt "folklore" și "Evermore", ambele lansate în 2020.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31