Urmărește-ne în Social Media

Taylor Swift - ME! (feat. Brendon Urie of Panic! At The Disco)

Taylor Swift a stabilit noi recorduri de vizualizări prin lansarea piesei "ME!". Acest track este o colaborare cu Brendon urie de la Panic! At the Disco şi primeşte un videcoclip melodramatic, plin de coregrafii complexe şi costume viu colorate. Vă invităm să îl urmăriţi în articol.

Videoclipul "ME!" a adunat aproape 100 de milioane de vizualizări în 4 zile, stabilind un nou record pe YouTube. Clipul a fost regizat de către Dave Meyers şi Taylor Swift şi îi are ca protagonişti pe artistă, dar şi pe Brendon Urie de la Panic! At the Disco. Acest single este primul de pe un viitor album, iar Taylor a menţionat într-un comentariu pe YouTube că atât titlul noului LP, cât şi titlul celui de-al doilea single sunt easter egg-uri în video. "Lover" este unul dintre ele.

Artista apare cu imaginea unei prinţese, care are o ceartă cu iubitul său şi îi răspunde cu clasica replică "niciodată nu vei mai găsi una ca mine". Ce urmează este o sesiune de dans pe străzi, cu o coregrafie perfectă. Nici "iubitul" Brendon nu se lasă mai prejos, plutind prin oraş cu o umbrelă şi etalând un costum cel puţin la fel de colorat precum outfit-ul lui Taylor.

Videoclipul este un festin vizual care aminteşte de "Alice in Wonderland". Avem unicorni, zâne, dansuri şi costume din anii '70, fântâni roz, curcubee şi momente de show care fac "Marele Gatsby" să pară o producţie Broadway cu buget redus. "ME!" este o piesă pop foarte catchy, care va suna grozav live, pretându-se pentru momente de fredonat din partea publicului şi având şi o porţiune interesantă de tobe, care poate fi prelungită de un toboşar priceput.

Înainte de lansarea melodiei, Taylor a postat timp de 2 săptămâni numeroase indicii criptice şi o numărătoare inversă. Marele record stabilit de Taylor Swift pe YouTube a venit în doar 24 de ore după a debutat piesa. Astfel, cu 65.2 milioane de vizualizări în doar o zi, Taylor deţine acum recordul pentru cea mai vizionată artistă solo pe YouTube în 24 de ore de la debutul unui clip.

Cât despre mesajul transmis de această creaţie muzicală, cântăreaţa americană a dorit să sărbătorească unicitatea fiecărei persoane şi modul în care o etalează. Taylor vrea ca prin acest hit catchy să facă fiecare ascultător să se simtă mai bine cu propria persoană. La final de 2018 artista a semnat cu o nouă casă de discuri, Universal Music Group. Viitorul album ar trebui să debuteze prin intermediul acestui label.

Brendon Urie a lansat piese atât sub nume propriu, cât şi prin Panic! At the Disco în ultimii ani. În 2018 am putut asculta single-urile "High Hopes" şi "Hey Look Ma, I Made It", ambele cu videoclipuri melodramatice şi ceva ironie.

PUBLICITATE
Comentarii

Lifestyle

Taylor Swift devine subiect de studiu la o facultate din New York

Studenții de la Institutul Clive Davis din New York au o nouă materie în programă. Aceștia vor învăța despre cariera lui Taylor Swift și impactul cultural pe care muzica sa îl are, în cadrul unui curs ce a debutat pe 26 ianuarie și se va încheia pe 9 martie. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Taylor Swift
Taylor Swift │ FOTO: Universal Music

Cursul este predat de Brittany Spanos, jurnalist muzical al publicației Rolling Stone, și va urmări evoluția lui Swift ca artistă, compozitoare și antreprenoare. Printre alte aspecte discutate la curs se numără rolul compozitorilor de muzică pop și country în industrie, discursuri despre adolescență și copilărie și politica rasei în muzica contemporană.

O scurtă descriere a cursului menționează că acesta își propune să deconstruiască atât atracția, cât și aversiunea față de Taylor Swift, prin lecturi detaliate ale muzicii sale și ale discursului public. Studenții vor putea analiza aspectele culturale și politice ale tinerelor artiste de muzică pop și rolul pe care rasa și influența îl pot juca într-o eventuală carieră muzicală. De asemenea, Spanos va aborda discuții despre fenomenul "fandom", precum și impactul mass-media asupra muzicii pop.

"Am acoperit subiecte despre cariera lui Taylor Swift de când mi-am început cariera ca jurnalist în urmă cu 10 ani, deși eram un super fan de și mai mult timp. Este o mare onoare să pot împărtăși cunoștințele mele cu un grup de studenți", este o parte din declarația oferită de Brittany Spanos.

Interesul pentru acest curs s-a dovedit a fi extrem de ridicat, ca atare există o listă de așteptare pentru studenții care vor să participe. Mai mult, Taylor Swift a fost invitată să țină un discurs în fața clasei. Momentan, artista nu a confirmat participarea.

Taylor Swift a debutat pe piața muzicală în 2006, pe când avea doar 16 ani. Până în prezent, artista lansat nouă albume de studio. Cele mai recente sunt "folklore" și "Evermore", ambele lansate în 2020.

Citește în continuare