Urmărește-ne în Social Media

Taylor Swift - ME! (feat. Brendon Urie of Panic! At The Disco)

Taylor Swift a stabilit noi recorduri de vizualizări prin lansarea piesei "ME!". Acest track este o colaborare cu Brendon urie de la Panic! At the Disco şi primeşte un videcoclip melodramatic, plin de coregrafii complexe şi costume viu colorate. Vă invităm să îl urmăriţi în articol.

Videoclipul "ME!" a adunat aproape 100 de milioane de vizualizări în 4 zile, stabilind un nou record pe YouTube. Clipul a fost regizat de către Dave Meyers şi Taylor Swift şi îi are ca protagonişti pe artistă, dar şi pe Brendon Urie de la Panic! At the Disco. Acest single este primul de pe un viitor album, iar Taylor a menţionat într-un comentariu pe YouTube că atât titlul noului LP, cât şi titlul celui de-al doilea single sunt easter egg-uri în video. "Lover" este unul dintre ele.

Artista apare cu imaginea unei prinţese, care are o ceartă cu iubitul său şi îi răspunde cu clasica replică "niciodată nu vei mai găsi una ca mine". Ce urmează este o sesiune de dans pe străzi, cu o coregrafie perfectă. Nici "iubitul" Brendon nu se lasă mai prejos, plutind prin oraş cu o umbrelă şi etalând un costum cel puţin la fel de colorat precum outfit-ul lui Taylor.

Videoclipul este un festin vizual care aminteşte de "Alice in Wonderland". Avem unicorni, zâne, dansuri şi costume din anii '70, fântâni roz, curcubee şi momente de show care fac "Marele Gatsby" să pară o producţie Broadway cu buget redus. "ME!" este o piesă pop foarte catchy, care va suna grozav live, pretându-se pentru momente de fredonat din partea publicului şi având şi o porţiune interesantă de tobe, care poate fi prelungită de un toboşar priceput.

Înainte de lansarea melodiei, Taylor a postat timp de 2 săptămâni numeroase indicii criptice şi o numărătoare inversă. Marele record stabilit de Taylor Swift pe YouTube a venit în doar 24 de ore după a debutat piesa. Astfel, cu 65.2 milioane de vizualizări în doar o zi, Taylor deţine acum recordul pentru cea mai vizionată artistă solo pe YouTube în 24 de ore de la debutul unui clip.

Cât despre mesajul transmis de această creaţie muzicală, cântăreaţa americană a dorit să sărbătorească unicitatea fiecărei persoane şi modul în care o etalează. Taylor vrea ca prin acest hit catchy să facă fiecare ascultător să se simtă mai bine cu propria persoană. La final de 2018 artista a semnat cu o nouă casă de discuri, Universal Music Group. Viitorul album ar trebui să debuteze prin intermediul acestui label.

Brendon Urie a lansat piese atât sub nume propriu, cât şi prin Panic! At the Disco în ultimii ani. În 2018 am putut asculta single-urile "High Hopes" şi "Hey Look Ma, I Made It", ambele cu videoclipuri melodramatice şi ceva ironie.

PUBLICITATE
Comentarii

Albume noi

Taylor Swift lansează albumul "Red (Taylor's Version)", ce include piesa de 10 minute "All Too Well"

Taylor Swift a lansat o nouă versiune a albumului "Red", pe care artista îl prezenta publicului pentru prima oară în 2012. Noul disc "Red (Taylor's Version)" include 30 de piese și colaborări cu artiști precum Ed Sheeran, Chris Stapleton și Phoebe Bridgers. Pe acest material se găsește și o versiune de 10 minute a piesei "All Too Well".

Publicat

pe

Taylor Swift
Taylor Swift │ FOTO: Universal Music

Taylor Swift revizitează piese pe care le-a compus în urmă cu aproape 10 ani, cu acest prilej incluzând pe album noi versiuni ale melodiilor cunoscute de public, dar și 8 piese ce nu fuseseră incluse pe discul "Red" din 2012. Publicul se va putea bucura și de noi colaborări cu Chris Stapleton și Phoebe Bridgers, artiști pe care Taylor îi admiră și apreciază.

"Aceasta este prima dată când veți putea asculta toate cele 30 de piese care trebuiau să fie incluse pe albumul inițial. Și hei, una dintre ele are chiar 10 minute (All Too Well)", a spus Taylor.

"All Too Well" a fost și sursa de inspirație din spatele filmului de scurtmetraj care va fi lansat sâmbătă, 13 noiembrie, la ora 02:00 (ora României). Acest film face parte din campania de promovare a noului album și a fost regizat chiar de Taylor Swift. Artista apare în acest material cinematografic alături de actorii Sadie Sink (Stanger Things) și Dylan O'Brien (Teen Wolf).

"Red (Taylor's Version)" este lansat astăzi, 12 noiembrie, și poate fi achiziționat de pe majoritatea platformelor de streaming.

"Din punct de vedere muzical și compozițional, albumul "Red" poate fi comparat cu o persoană care are inima frântă. Pare că totul este împrăștiat, că este un mozaic de sentimente, care cumva ajung să se potrivească împreună la sfârșit. Am fost fericită, liberă, confuză, singură, devastată, euforică, dezlănțuită și chinuită de amintirile din trecut. Am intrat în studio și am experimentat cu diverși colaboratori mai multe linii melodice. Nu sunt sigură dacă faptul că mi-am așternut gândurile în acest album, faptul că am auzit mii de voci care au cântat versurile cu pasiune și solidaritate împreună cu mine sau, pur și simplu, faptul că a trecut timpul, dar ceva s-a vindecat pe parcurs". - Taylor Swift

Tracklist "Red (Taylor's Version)"

 1. State Of Grace (Taylor's Version)
 2. Red (Taylor's Version)
 3. Treacherous (Taylor's Version)
 4.  I Knew You Were Trouble (Taylor's Version)
 5. All Too Well (Taylor's Version)
 6. 22 (Taylor's Version)
 7. I Almost Do (Taylor's Version)
 8. We Are Never Ever Getting Back Together (Taylor's Version)
 9. Stay Stay Stay (Taylor's Version)
 10. The Last Time (feat. Gary Lightbody of Snow Patrol) (Taylor's Version)
 11. Holy Ground (Taylor's Version)
 12. Sad Beautiful Tragic (Taylor's Version)
 13. The Lucky One (Taylor's Version)
 14. Everything Has Changed (feat. Ed Sheeran) (Taylor's Version)
 15. Starlight (Taylor's Version)
 16. Begin Again (Taylor's Version)
 17. The Moment I Knew (Taylor's Version)
 18. Come Back..Be Here (Taylor's Version)
 19. Girl At Home (Taylor's Version)
 20. State Of Grace (Acoustic Version) (Taylor's Version)
 21. Ronan (Taylor's Version)
 22. Better Man (Taylor's Version) (From The Vault)
 23. Nothing New (feat.Phoebe Bridgers) (Taylor's Version) (From The Vault)
 24. Babe (Taylor's Version) (From The Vault)
 25. Message In A Bottle (Taylor's Version) (From The Vault)
 26. I Bet You Think About Me (feat. Chris Stapleton) (Taylor's Version) (From The Vault)
 27. Forever Winter (Taylor's Version) (From The Vault)
 28. Run (feat. Ed Sheeran) (Taylor's Version) (From The Vault)
 29. The Very First Night (Taylor's Version) (From The Vault)
 30. All Too Well Ten Minute Version (Taylor's Version) (From The Vault)
Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2