Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie

Videoclip oficial: Stereophonics - Fly Like An Eagle

Stereophonics începe promovarea celui de-al 11-lea material de studio cu o piesă cu un mesaj puternic, intitulată ”Fly Like An Eagle”. Formația ne încurajează să îmbrățișăm schimbările din viața noastră la fel cum o face și actrița din ”Peaky Blinders”, Charlie Creed-Miles, în noul videoclip al melodiei.

Stereophonics își surprinde fanii cu anunțul unui nou album de studio, cel de-al 11-lea din cariera formației. Discul se numește "Kind" și va fi lansat pe 25 octombrie, prin intermediul Parlophone Records.

Până la dezvăluirea albumului ne bucurăm de un nou single, lansat cu videoclip. "Fly like an Eagle" este noua piesă Stereophonics, ce ne readuce sound-ul de la începuturile formației, dar și un mesaj frumos, explicat chiar de solistul Kelly Jones.

""Fly like an Eagle" a fost printre primele piese pe care le-am compus și acoperă o mare parte a ideii noului album. A pornit de la versul <<wanna fly like an eagle, and dare to reborn>> (<<vrei să zbori ca un vultur și să îndrăznești să renaști>>) - nu în sensul religios, ci se referă la schimbare și dezvoltare și la a învăța să nu te bazezi pe zonele de confort ale vieții tale. Iar noi, ca oameni, ne transformăm mereu în noi și diferite versiuni ale noastre. Nu trebuie să rămânem neschimbați", a detaliat solistul Kelly Jones în comunicatul de presă ce anunță lansarea noului single.

Videoclipul "Fly like an Eagle" este regizat de Charlotte Regan și o are în rol principal pe actrița Charlie Creed-Miles, cunoscută pentru rolul din serialul "Peaky Blinders".

În 2017, Stereophonics lansa albumul "Scream Above The Sounds", ce a inclus melodii precum "All In One Night" și "Caught By The Wind".

Citește mai multe despre Stereophonics
Videoclipuri cu Stereophonics
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE