Urmărește-ne în Social Media

Snoop Dogg - Crip Ya Enthusiasm

Snoop Dogg continuă să rămână relevant şi nu doar prin prestaţia de la Super Bowl 2022, ci şi printr-un nou single. Se numeşte "Crip Ya Enthusiasm" şi aşa cum arată şi titlul, track-ul este inspirat de coloană sonoră a serialului cu Larry David, "Curb Your Enthusiasm". Avem parte şi de un videoclip cu Snoop ca protagonist.

2022 pare să fie anul lui Snoop, între apariţia la podcastul lui Joe Rogan, un nou album, prezentarea Olimpiadei alături de Kevin Hart, gig-ul de la Super Bowl 2022. Şi lista nu se încheie aici! Recent a fost anunţată alternativa americană la Eurovision, American Song Contest, acolo unde Snoop Dogg va fi prezentator alături de Kelly Clarkson. Revenind totuşi la piesă, e greu de crezut că o melodie aşa jucăuşă şi ghiduşă precum cea din "Curb Ya Enthusiasm" poate fi transformată în piesă rap, dar iată că Snoop Dogg a reuşit.

Pentru cei curioşi, compoziţia originală din serialul lui Larry David se numeşte "Frolic" şi este o creaţie a lui Luciano Michelini. Ea a devenit sinonimă cu serialul hit difuzat pe HBO. În ultimii ani a apărut şi în meme-uri pe TikTok şi YouTube, în general indicând o situaţie pe care am identifica-o drept jenantă, ironică, o gafă majoră. În videoclip Snoop dă o tură prin Los Angeles cu maşina sa de lux, relaxându-se alături de un pasager care fumează pe locul din dreapta. Versurile includ aluzii la Leon Black, colocatarul lui Larry David din serial, jucat magistral de actorul de comedie JB Smoove.

În ultimele 24 de ore a apărut şi o controversă în jurul rapperului, deoarece a fost surprins fumând iarbă înainte să urce pe scena de la Super Bowl. Ce e drept asta nu surprinde la Snoop, el fiind mare consumator al faimoasei plante. Artistul a făcut şi o mutare importantă, cumpărând drepturile pentru brandul casei de discuri rap Death Row Records. La această casă de discuri şi-a pornit cariera de altfel The Doggfather.

Iar noul single poate fi cumpărat ca un NFT, cimentând cariera lui Snoop de antreprenor. El deja a stârnit o goană după aur în Metaverse, având teren acolo şi o casă, care a făcut multe celebrităţi să dorească să îi devină vecini şi să cumpere teren virtual. Pe numele său real Calvin Cordozar Broadus Jr., Snoop are 50 de ani şi este o legendă a muzicii hip-hop. Este activ din 1992 şi a trecut printr-o schimbare de nume în 2012, devenind Snoop Lion şi apucându-se de reggae. Ulterior avea să revină la rap.

Comentarii