Urmărește-ne în Social Media

Eminem & Snoop Dogg - From The D 2 The LBC

Eminem și Snoop Dogg au colaborat pentru piesa "From The D 2 The LBC", un omagiu adus orașelor lor natale, Detroit și Long Beach. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Eminem și Snoop Dogg au "îngropat securea războiului" și le prezintă fanilor "From The D 2 The LBC", o piesă compusă de cei doi rapperi împreună cu Luis Resto și Cordel Broadus.

În trecut, rapperii au dat impresia că nu sunt în cele mai bune relații după ce Eminem a refuzat să apară pe albumul lui Snoop, "I Wanna Thank Me". Apoi, într-un interviu din 2020, Snoop Dogg nu l-a inclus pe Eminem pe lista cu cei mai buni 10 rapperi din lume. A urmat răspunsul lui Eminem, făcut printr-un diss track la adresa lui Snoop. Intitulată "Zeus", piesa este extrasă de pe albumul "Music To Be Murdered By - Side B".

Se pare că lucrurile s-au așezat pe făgașul normal între cei doi artiști, unindu-și forțele pentru noua colaborare. "From The D 2 The LBC" este însoțită de un videoclip regizat de James Larese, care începe cu Eminem și Snoop în studio. Apoi, cei doi se transformă în personaje animate, în stil Bored Ape.

"From The D 2 The LBC" marchează cel de-al doilea single al lui Eminem lansat pe 2022. La începutul acestei luni, el a făcut echipă cu CeeLo Green pentru "The King And I", extrasă de pe coloana sonoră a filmului "Elvis".

Comentarii