Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții Deliei în bootcamp-ul de la X Factor 2020X Factor 2020: Cine sunt cei trei concurenți care au convins-o pe Delia că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Bootcampul de la X Factor 2020 a ajuns la final odată cu echipa Deliei - VIDEO Inna / Carla's Dreams / Irina RimesThe Artist Awards 2020 aduce în decembrie la PRO TV live-uri incendiare cu Irina Rimes, Carla’s Dreams și INNA Marea Unire Zu 2020VIDEO: Urmărește Marea Unire ZU 2020 (evenimentul integral) Concurenții lui Florin Ristei în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Care sunt grupurile din echipa lui Ristei care au trecut de bootcamp și se luptă pentru marele trofeu Juriul X Factor 2020Al treilea episod de bootcamp de la X Factor 2020 a continuat cu echipa lui Florin Ristei - VIDEO

Serj Tankian lansează un documentar despre muzică și activism - VEZI TRAILER

Solistul System of a Down este cunoscut pentru conexiunea pe care o trasează între muzică și activism. Tankian va demonstra încă o dată aplecarea către această atitudine prin intermediul unui nou documentar. Detalii în articol.
Serj Tankian

Serj Tankian "Power to Truth" (captură ecran)

Intitulat "Truth to Power", documentarul este produs de Live Nation Productions în colaborare cu Serjical Strike Entertainment, compania de producție a lui Tankian. Filmul prezintă călătoria lui Tankian de la a fi un avocat pentru drepturile omului și un activist pasionat, până la a deveni un lider în ceea ce privește dreptatea socială în Armenia.

"Muzica ne schimbă părțile intuitive; muzica schimbă modul în care simțim lucrurile. Felul în care simțim ne poate copleși logica. Iar logica noastră, ca parte a procesului, poate schimba lumea. Dar este nevoie ca oamenii să-și dea seama că au puterea", spune Serj Tankian în trailerul documentarului.

Filmul prezintă, de asemenea, apariții ale colegilor de trupă, toboșarul John Dolmayan și basistul Shavo Odadjian, managerul David "Beno" Benveniste, Tom Morello, chitaristul Rage Against the Machine, producătorul Rick Rubin și regizorul Carla Garapedian.

"Truth to Power" a fost prezentat la Festivalul de Film de la Tribeca și va avea premiera și pe "piața virtuală" de la Cannes, Marché du Film, săptămâna aceasta.

Vezi trailer "Truth to Power":

Recent, Serj Tankian a colaborat cu Prim-ministrul Armeniei pentru o piesă cu scop caritabil. Câștigurile provenite din vânzările acestui cântec sunt donate organizației My Step Foundation din Armenia care se luptă cu pandemia de coronavirus. Anterior, muzicianul l-a criticat pe Trump pentru abordarea în fața crizei COVID-19.

În ceea ce privește muzica, Tankian a dezvăluit că va lansa un EP solo de piese rock în următoarele luni. Materialul va include și piese menite iniţial pentru un nou album System of a Down.

Citește mai multe despre Serj Tankian
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Urmărește trupa Pearl Jam interpretând "Dance Of The Clairvoyants" live pentru prima oară - VIDEO

Pearl Jam a oferit publicului un moment live de excepție, ca parte a evenimentului "All In WA: A Concert for...

Închide