Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Serj Tankian lansează un documentar despre muzică și activism - VEZI TRAILER

Solistul System of a Down este cunoscut pentru conexiunea pe care o trasează între muzică și activism. Tankian va demonstra încă o dată aplecarea către această atitudine prin intermediul unui nou documentar. Detalii în articol.
Serj Tankian

Serj Tankian "Power to Truth" (captură ecran)

Intitulat "Truth to Power", documentarul este produs de Live Nation Productions în colaborare cu Serjical Strike Entertainment, compania de producție a lui Tankian. Filmul prezintă călătoria lui Tankian de la a fi un avocat pentru drepturile omului și un activist pasionat, până la a deveni un lider în ceea ce privește dreptatea socială în Armenia.

"Muzica ne schimbă părțile intuitive; muzica schimbă modul în care simțim lucrurile. Felul în care simțim ne poate copleși logica. Iar logica noastră, ca parte a procesului, poate schimba lumea. Dar este nevoie ca oamenii să-și dea seama că au puterea", spune Serj Tankian în trailerul documentarului.

Filmul prezintă, de asemenea, apariții ale colegilor de trupă, toboșarul John Dolmayan și basistul Shavo Odadjian, managerul David "Beno" Benveniste, Tom Morello, chitaristul Rage Against the Machine, producătorul Rick Rubin și regizorul Carla Garapedian.

"Truth to Power" a fost prezentat la Festivalul de Film de la Tribeca și va avea premiera și pe "piața virtuală" de la Cannes, Marché du Film, săptămâna aceasta.

Vezi trailer "Truth to Power":

Recent, Serj Tankian a colaborat cu Prim-ministrul Armeniei pentru o piesă cu scop caritabil. Câștigurile provenite din vânzările acestui cântec sunt donate organizației My Step Foundation din Armenia care se luptă cu pandemia de coronavirus. Anterior, muzicianul l-a criticat pe Trump pentru abordarea în fața crizei COVID-19.

În ceea ce privește muzica, Tankian a dezvăluit că va lansa un EP solo de piese rock în următoarele luni. Materialul va include și piese menite iniţial pentru un nou album System of a Down.

Citește mai multe despre Serj Tankian
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Urmărește trupa Pearl Jam interpretând "Dance Of The Clairvoyants" live pentru prima oară - VIDEO

Pearl Jam a oferit publicului un moment live de excepție, ca parte a evenimentului "All In WA: A Concert for...

Închide