Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie

Videoclip oficial: Francis - On My Mind

La doar 16 ani, Francis își face debutul muzical cu un prim single caracterizat de un sound minimalist - ”On My Mind”.

Francis este numele celui mai nou proiect indie-pop din România. Cu o tușă de nostalgie și un clip pe măsură, vocea clară a artistei se mulează perfect pe atmosfera primului ei release, "On My Mind".

Single-ul de debut al lui Francis este chintesența unei iubiri tinere de vară, reflectată în schimbări, cu etape care se încheie și speranțe pentru noi începuturi.

Acest nou proiect muzical este fix despre începuturi, Francis fiind printre primele artiste adolescente care abordeză acest gen în România. Cu amestecul său de romantism cu un ritm proaspăt, Francis este, cu siguranță, un nume ce va atrage atenția celor pasionați de muzica izvorâtă din suflet.

Citește mai multe despre Francis
Videoclipuri cu Francis
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE