Urmărește-ne în Social Media

MOD SUN - Flames (feat. Avril Lavigne)

Mod Sun și Avril Lavigne readuc la viață vibe-ul pop-punk al anilor '90. Single-ul "Flames" este o colaborare foarte bine închegată, ce anunță și alte viitoare featuring-uri de acest fel.

MOD SUN, pe numele real Derek Ryan Smith, a cooptat-o pe Avril Lavigne pentru cel mai recent single al său, "Flames". Piesa cu structură pop-punk și un sound ce aduce pe alocuri cu Twenty One Pilots i se potrivește atât lui Derek, cât și lui Avril, rezultatul fiind o colaborare ce a strâns deja peste 4 milioane de vizualizări.

"Avril Lavigne are una dintre vocile mele favorite din muzică. Este atât de puternică și solidă, dar totodată plină de emoție și inflexiuni pe care doar vocea ei poate să le facă. Această piesă are o greutate mult mai mare decât ceea se vede la prima vedere. Are un mesaj profund", a declarat MOD SUN.

Avril a fost, de asemenea, pe aceeași lungime de undă cu Derek, anunțând fanii că vor urma și alte colaborări cu artistul din Minnesota.

"Mod și cu mine am avut o conexiune imediată, chiar din prima zi de studio. E un artist și un producător incredibil. Aceasta este prima piesă din multe altele. Sunt mândră de forma finală a piesei "Flames"", a declarat Avril.

MOD SUN este un rapper, poet și pictor din Minnesota. Cu trei albume de studio în discografie, acesta se pregătește să lanseze pe 12 februarie un nou disc, intitulat "Internet Killed the Rockstar".

PUBLICITATE
Comentarii