Urmărește-ne în Social Media

Avril Lavigne - Bite Me ft. Travis Barker (Live At New Year's Rockin Eve)

Avril Lavigne a revenit la stilul pop-punk care a propulsat-o spre succes cu noul single "Bite Me". Melodia beneficiază de curând și de o versiune live, interpretată în cadrul unui concert de Anul Nou. Avril e acompaniată de Travis Barker, toboșarul Blink-182 și actual producător al artistei.

Într-o perioadă de renaștere a muzicii pop-punk, alimentată de noua senzație Olivia Rodrigo, Avril Lavigne se întoarce pe făgașul sound-ului care a consacrat-o. Noul single "Bite Me" este piesa care readuce nostalgia anilor 2000, perioadă în care Avril se impunea în topuri și schimba peisajul pop dominat de artiste ca Britney și Christina Aguilera.

Odată cu lansarea piesei "Bite Me", Avril anunță și lansarea unui nou material de studio, cel de-al 7-lea. Discul nu are încă un titlu, dar va apărea, cel mai probabil, anul acesta, prin intermediul casei de discuri a lui Travis Barker, DTA Records.

"Întotdeauna l-am admirat pe Travis și i-am apreciat munca. Am lucrat prima oară împreună în urmă cu 15 ani, la albumul  The Best Damn Thing și mi-a plăcut să observ cum se dezvoltă în producătorul care este astăzi. Am petrecut o mulțime de timp scriind piese și lucrând la acest nou album împreună, iar semnarea acestui contract cu DTA a fost alegerea perfectă pentru mine și muzica pe care o voi lansa. Travis înțelege viziunea mea ca muzician, procesul meu creativ ca artist și obiectivele mele în acest punct al carierei mele", a declarat Avril.

PUBLICITATE
Comentarii