Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Machine Gun Kelly și Willow au lansat piesa "emo girl" - AUDIO

Machine Gun Kelly colaborează cu Willow Smith pentru melodia "emo girl", care deschide ușile către noul album al artistului, "mainstream sellout", programat pentru lansare pe 25 martie 2022. Te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Artwork Machine Gun Kelly & Willow - emo girl
Artwork Machine Gun Kelly & Willow - emo girl │ FOTO: captură YouTube

Machine Gun Kelly a prezentat un fragment din noua lui melodie pe TikTok în urmă cu aproape o săptămână. Fragmentul de 15 secunde a stârnit rapid mii de comentarii, iar clipul a avut peste 17 milioane de vizualizări și a fost al treilea conținut de pe TikTok cu cea mai rapidă creștere în 24 de ore.

La începutul săptămânii, MGK s-a întâlnit cu producătorul executiv Travis Barker pentru a dezvălui în mod comic titlul noului album, după ce perechea și-a tatuat anterior fostul nume "born with horns" în urmă cu șase luni.

Machine Gun Kelly va concerta în cadrul jocului NHL All-Star 2022, din Las Vegas, în acest weekend, și va oferi publicului pasionat de hochei și rock un performance special. Înainte de săptămâna Super Bowl din acest an, MGK va face echipă cu Halsey pentru un show electrizant.

Cel mai recent album al său deja lansat, "Tickets To My Downfall", a fost prezentat publicului pe 25 septembrie 2020 și a debutat pe locul 1 în Billboard 200. "Tickets To My Downfall" a fost albumul rock contemporan pe primul loc în 2020 și 2021 și s-a vândut în peste 2,5 milioane de copii în întreaga lume, în același timp adunând peste 3,6 miliarde de ascultări. El a câștigat mai multe premii MTV VMA, iHeart și Billboard, inclusiv a fost încoronat Top Rock Artist și Top Rock Album de Billboard în 2021.

În ceea ce o privește pe Willow, aceasta a lansat recent cel de-al patrulea album de studio, "lately I feel EVERYTHING" și s-a prezentat publicului ca o vedetă pop-punk. După ce a fost desemnată una dintre cele mai mari vedete pop de către Billboard în 2021, Willow i se va alătura lui Billie Eilish pentru etapa din SUA a turneului său mondial "Happier Than Ever".

AUDIO: Machine Gun Kelly & Willow - emo girl

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending