Urmărește-ne în Social Media

Machine Gun Kelly - Pressure

Machine Gun Kelly s-a întors la rap cu recenta sa piesă, "Pressure". Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol, te invităm să-l urmărești.

"Pressure" marchează revenirea lui Machine Gun Kelly la sound-ul rap, după ce a abordat stilul pop-punk pe ultimele sale două albume, "Tickets To My Downfall" (2020) și "Mainstream Sellout" (2022). Versurile vorbesc, printre altele, despre lupta pentru testamentul muzical. "Totul este predestinat, era inevitabil să-i confrunt agresivitatea / Supărat pe lume pentru că mă simt respins/ Presupun că trebuie să mor pentru a fi o legendă".

Pe de altă parte, Gun Kelly își amintește de zilele în care cânta în deschidere pentru Wiz Khalifa. MGK îi menționează și pe Dua Lipa și Young Thug.

"Pressure" este însoțită de un videoclip regizat de Sam Cahill, care prezintă o apariție cameo a lui Pete Davidson, precum și a foștilor campioni World of Dance Elevated Crew. În clip, Machine Gun Kelly se află în diferite spații - o arenă goală, în fața unei mașini de înghețată. Există secvențe cu el la volanul unei mașini sau conducând o motocicletă.

În ceea ce privește alte lansări muzicale, MGK a împărtășit recent piesele "Doja Freestyle" și "Renegade Freestyle", ultima vizându-l pe rapperul Jack Harlow.

Comentarii