Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Megan Fox și Machine Gun Kelly s-au logodit - VIDEO

Spumoasa poveste de dragoste dintre Megan Fox și Machine Gun Kelly a fost încununată de o cerere în căsătorie. Vestea a fost dată pe site-urile de socializare, unde cei doi au postat un clip cu fericitul eveniment. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Videoclip Machine Gun Kelly - Bloody Valentine
Videoclip Machine Gun Kelly - Bloody Valentine │ FOTO: captură YouTube

Se pare că Megan Fox (35) și Machine Gun Kelly (31) au început noul an în forță, legalizându-și relația începută în 2020. Cei doi au publicat pe conturile lor de socializare un clip în care se află sub un copac banian, iar rapperul îngenunchează în fața partenerei sale și îi cere mâna.

"În iulie 2020, ne-am așezat sub acest banian. Am cerut magie. Nu eram conștienți de durerea cu care ne vom confrunta împreună într-o perioadă atât de scurtă și frenetică de timp. Nu eram conștienți de munca și sacrificiile pe care le-ar cere această relație de la noi, dar eram îmbătați de iubire. Și karmă.

Cumva, un an și jumătate mai târziu, după ce am străbătut iadul împreună și am râs mai mult decât mi-am imaginat vreodată posibil, m-a rugat să mă căsătoresc cu el. Și la fel ca în fiecare viață anterioară și ca în fiecare viață viitoare, am spus da.

… și apoi ne-am băut sângele unul altuia", este mesajul scris de Megan Fox.

În ceea ce privește inelul de logodnă, acesta este realizat de Stephen Webster și conține două pietre prețioase - smarald și diamant.

Aceasta ar fi a doua căsătorie pentru Megan Fox. Anterior, aceasta a fost măritată cu actorul Brian Austin Green din 2010 până în 2021. Cei doi au împreună trei băieți. Machine Gun Kelly este la prima căsnicie. Rapperul are o fiică dintr-o relație anterioară.

Fox și Kelly s-au cunoscut în 2020, pe platourile de filmare a filmului "Midnight In The Switchgrass". A urmat o relație de amiciție, apoi cei doi au lucrat împreună la videoclipul "My Bloody Valentine", piesă semnată de Machine Gun Kelly. După acest eveniment, cei doi au confirmat că trăiesc o poveste de dragoste.

Comentează

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending