Urmărește-ne în Social Media

Machine Gun Kelly - Taurus (feat. Naomi Wild)

Machine Gun Kelly colaborează cu Naomi Wild pentru "Taurus", extrasă de pe coloana sonoră a filmului cu același nume. Te invităm să urmărești videoclipul piesei.

Filmul "Taurus" îl prezintă pe Machine Gun Kelly în rolul principal. El interpretează un muzician în ascensiune, dar tulburat, care caută la nesfârșit inspirația pentru a-și înregistra următoarea melodie. Pelicula, scrisă și regizată de Tim Sutton (Donnybrook; Dark Night), cu Colson Baker (The Dirt, Good Mourning), Maddie Hasson (Malignant, We Summon The Darkness), Demetrius „Lil Meech" Flenory ("BMF"), Ruby Rose , Scoot McNairy (Argo, „Halt and Catch Fire"), Lil Tjay și Naomi Wild este disponibilă în prezent în cinematografe selectate și la cerere.

Filmul a câștigat aprecieri, iar actorul principal - Colson Baker aka Machine Gun Kelly - a primit mai multe premii cheie din industrie, inclusiv Premiul Spotlight la Newport Beach Film Festival Honors, Premiul Discovery la Festivalul Internațional de Film de la San Diego și un Premiu Spotlight la Festivalul de film SCAD Savannah.

În ceea ce privește cariera muzicală, Machine Gun Kelly a primit prima nominalizare la Grammy din cariera sa. Artistul a fost nominalizat pentru cel mai bun album rock, "Mainstream Sellout", care a dat naștere single-urilor "Maybe" featuring Bring Me The Horizon și "Emo Girl" cu Willow Smith, ce a ajuns pe locul 1 în Billboard 200.

Recent, MGK a câștigat un premiu AMA la categoria "Favorite Rock Artist".

Comentarii