Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Katy Perry - Chained To The Rhythm ft. Skip Marley

Katy Perry a lansat videoclipul noului single ”Chained To The Rhythm”. Piesa este înregistrată în colaborare cu nepotul lui Bob Marley, Skip.
Urmărește-ne pe

La 6 luni de la apariția single-ului ”Rise”, înregistrat ca parte a campaniei de promovare a Jocurilor Olimpice de vară de la Rio, Katy Perry revine cu single-ul ”Chained To The Rhythm”. Noua melodie este înregistrată în colaborare cu Skip Marley, nepotul lui Bob Marley, astfel piesa căpătând influențe reggae. La compoziția și producția piesei ”Chained To The Rhythm” au contribuit Sia și Max Martin, sound-ul disco abordat purtând ascultătorii înapoi în timp.

Pentru promovarea noului single a fost lansat un videoclip cu substrat, ce transmite mai mult decât starea imediată de euforie. Vizualul nu este tocmai o invitație la distracție, ci o atenționare subtilă cu privire la o dependență vizibilă a zilelor noastre. Ne dorim o viață în roz și uneori o confundăm cu realitatea, devenind astfel captivi în bula noastră de confort.

”Bine ați venit pe Oblivia (Tărâmul Uitării), unde totul este mereu rozaliu”, ne spune Katy Perry, explicând astfel mesajul noului ei videoclip.

Videoclipul piesei ”Chained To The Rhythm” este regizat de Mathew Cullen Mirada, un reputat regizor american, ce a colaborat anterior cu Adele, Jay-Z, Green Day, Taylor Swift, Pink, R.E.M., Beck.

Katy Perry a interpretat live în premieră noul ei single la gala premiilor Grammy, ce s-a desfășurat pe 12 februarie. În cadrul evenimentului au concertat, de asemenea, Adele, John Legend, Daft Punk, Metallica și Lady Gaga.

Citește mai multe despre Katy Perry
Videoclipuri cu Katy Perry
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE