Urmărește-ne în Social Media

JP Cooper - Need You Tonight ft. RAY BLK

JP Cooper face echipa cu Ray BLK pentru noul single "Need You Tonight". Melodia va fi disponibilă pe albumul "SHE", ce va fi lansat pe 18 februarie 2022. Detalii și video în articol.

JP Cooper revine în atenția fanilor cu "She", cel de-al doilea album de studio din carieră. Materialul va conține și single-urile "We Cry", "Holy Water" și "Call My Name". În ceea ce privește "Need You Tonight", melodia este o baladă plină de emoție, o colaborare perfectă între doi muzicieni incredibil de talentați.

"Piesa este despre o iubire tânără dintr-un oraș mic. Aceasta îmi oferă foarte multe amintiri și este una dintre melodiile mele preferate de pe noul album. După ce am înregistrat piesa, am dorit ca fanii să audă și cealaltă parte a poveștii, așa că am ajuns la Ray BLK", a declarat JP Cooper.

JP Cooper este un cântăreț și compozitor britanic. Cea mai populară melodie a lui este "Perfect Strangers" împreună cu Jonas Blue, fiind certificată cu discul de platină în Marea Britanie. A început cu 3 EP-uri pe cont propriu, iar după ce a semnat cu Island Records a lansat încă două EP-uri: "Keep the Quiet Out" și "When the Darkness Comes". "Raised Under Grey Skies", primul album, a apărut în septembrie 2016 și a conținut piesa de top 10 în UK - "September Song". Discul a acumulat peste 4 miliarde de stream-uri.

Cunoscută pentru versurile ei interzise și directe, Ray BLK este una dintre cele mai puternice și asumate voci din muzică. Ray a fost întotdeauna vocea pasionată de egalitate, abordând teme precum dragostea, lupta, perseverența, încrederea, rasa și emanciparea femeilor în muzică. "Access Denied", albumul de debut", a fost lansat în octombrie 2021 și a fost lăudat de NME, The Guardian, The Times, The Independent, DYI, The Observer, The Evening Standard sau METRO.

PUBLICITATE
Comentarii

Concerte & turnee

Primii artiști anunțați la Flight Festival 2022, evenimentul care îmbină muzica, arta și tehnologia

Flight Festival, evenimentul care îmbină muzica, arta și tehnologia revine în 2022 cu o nouă ediție. Vor fi 17 zile de experiențe inedite, ce vor reuni artiști renumiți pe scena muzicală internațională și locală, spectacole de teatru, proiecții de film, workshop-uri și evenimente axate pe inovație și tehnologie.

Publicat

pe

În 2022, Flight Festival se va desfășura în intervalul 26 august - 11 septembrie, la Aerodromul Cioca și în alte 10 locații din Timișoara.Un punct de întâlnire pentru artiști, cineaști și deopotrivă cinefili, cât și antreprenori și inovatori, Flight Festival este primul festival de edutainment din România și Sud-Estul Europei. Ultimele tendințe în materie de artă și design, proiecții de film și spectacole live de teatru, ateliere și expoziții, dar și inovații din tehnologie vor fi la dispoziția vizitatorilor timp de 17 zile.

Mixul dintre muzică – artă – tehnologie e unic pentru festivalieri, oferindu-le un spațiu polivalent, constructiv, în care se pot distra în timp ce descoperă trenduri sau cunosc alți fani interesați de aceleași dimensiuni culturale. Prin Flight Festival, conceptul de festival atinge un nou nivel: dezvoltarea personală se îmbină cu entertainment-ul într-un context interdisciplinar, în cadrul unui eveniment urban multi-venue.

"Flight Festival este mai mult decât un simplu festival de muzică: este o călătorie culturală spre multiple atracții din domeniile muzicii, artei și tehnologiei, un loc destinat distracției, unde participanții pot dezvolta noi abilități și dobândi know-how valoros. Ne-am propus să introducem conceptul de edutainment în România și să transformăm Flight Festival într-un multivers în care festivalierii descoperă lucruri noi pe beat-urile preferate, iar arta prinde viață prin tehnologie", a declarat Ovidiu Megan, fondatorul Flight Festival.

Artiștii confirmați la Flight Festival 2022:

Primul val de artiști care va urca pe scena muzicală a festivalului la această ediție a fost deja anunțat:

  • JP Cooper, unul dintre cei mai cunoscuți artiști de soul contemporani,
  • Dubioza Kolektiv – trupa de avant-garde dub rock din Bosnia, cunoscută pentru show-urile sale explozive,
  • Sigma, duo britanic de drum&bass
  • Sigala, DJ pop-dance și house din Londra, cunoscut pentru single-uri precum "Easy Love" și "Sweet Lovin’"

De asemenea, pe scenă vor urca și artiști autohtoni îndrăgiți de publicul larg:

  • Carla's Dreams
  • Zdob și Zdub
  • Subcarpați
  • The Motans
  • Grasu XXL
  • Spike

În 2021, festivalul de pe malul Begăi a reunit peste 250 de artiști și un total de 50.000 de participanți. Cele 4 scene de muzică, 20 de spectacole de teatru și multiple ateliere oferite iubitorilor dramaturgiei, 33 de proiecții de film însoțite de prezența unor personalități ale cinematografiei precum Cristian Mungiu, Irina Margareta Nistor, Florin Călinescu sau conferințele inspiraționale din domeniul inovației și tehnologiei au făcut din Timișoara o adevărată atracție turistică în ciuda provocărilor pandemiei.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5