Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Videoclip oficial: INNA - Iguana (Live la THE CONCERT Drive In)

INNA a adus la Romexpo atmosfera caliente din lumea latino-americană. Artista a interpretat piesa "Iguana", și a împărtășit momentul muzical cu publicul care nu a putut participa la concert. Materialul este disponibil în articol.

Artiștii care au urcat pe scena evenimentului THE CONCERT Drive In nu și-au uitat fanii care, din diverse motive, nu au reușit să îi vadă live. După Alina Eremia, The Motans și Irina Rimes, a venit rândul INNEI să își încânte admiratorii cu un clip muzical. Muziciana ne prezintă un moment plin de energie, construit în jurul piesei "Iguana".

"Iguana" este un single fresh extras de pe albumul "YO", compus integral de INNA și produs de David Ciente. Albumul "YO" a debutat prin ROC Nation, casă de discuri a lui Jay-Z, care le aduce sub aceeași umbrelă pe Rihanna, Shakira, Mariah Carey și Willow Smith. Promovând noul material discografic, INNA a particpat la evenimentul Telehit pe Estadio Azteca din Mexic, cântând în față a zeci de mii de fani. Muziciana a participat la Lattin Grammy Awards și a avut o sumedenie de apariții la televiziunile și radiourile din Mexic.

THE CONCERT Drive In s-a desfășurat în weekend-ul 26 - 28 iunie, la Romexpo, aducând pe aceeași scenă artiști precum Antonia, The Motans, Carla's Dreams, INNA, Roxen și Alina Eremia.

Citește mai multe despre Inna
Videoclipuri cu Inna
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE