Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții lui Florin Ristei în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Care sunt grupurile din echipa lui Ristei care au trecut de bootcamp și se luptă pentru marele trofeu Juriul X Factor 2020Al treilea episod de bootcamp de la X Factor 2020 a continuat cu echipa lui Florin Ristei - VIDEO The Motans cântând piesa "Fata din vis"The Motans a întâlnit-o pe "Fata din vis" a trupei Compact - VIDEO (Marea Unire Zu 2020) Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO Smiley și Adrian Despot la Vocea: ReuniuneaSmiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României Irina Rimes și Tudor Chirilă la Vocea: ReuniuneaÎn cadrul "Vocea: Reuniunea", Irina Rimes și Tudor Chirilă și-au declarat iubirea - VIDEO

Videoclip oficial: INNA - Iguana (Live la THE CONCERT Drive In)

INNA a adus la Romexpo atmosfera caliente din lumea latino-americană. Artista a interpretat piesa "Iguana", și a împărtășit momentul muzical cu publicul care nu a putut participa la concert. Materialul este disponibil în articol.

Artiștii care au urcat pe scena evenimentului THE CONCERT Drive In nu și-au uitat fanii care, din diverse motive, nu au reușit să îi vadă live. După Alina Eremia, The Motans și Irina Rimes, a venit rândul INNEI să își încânte admiratorii cu un clip muzical. Muziciana ne prezintă un moment plin de energie, construit în jurul piesei "Iguana".

"Iguana" este un single fresh extras de pe albumul "YO", compus integral de INNA și produs de David Ciente. Albumul "YO" a debutat prin ROC Nation, casă de discuri a lui Jay-Z, care le aduce sub aceeași umbrelă pe Rihanna, Shakira, Mariah Carey și Willow Smith. Promovând noul material discografic, INNA a particpat la evenimentul Telehit pe Estadio Azteca din Mexic, cântând în față a zeci de mii de fani. Muziciana a participat la Lattin Grammy Awards și a avut o sumedenie de apariții la televiziunile și radiourile din Mexic.

THE CONCERT Drive In s-a desfășurat în weekend-ul 26 - 28 iunie, la Romexpo, aducând pe aceeași scenă artiști precum Antonia, The Motans, Carla's Dreams, INNA, Roxen și Alina Eremia.

Citește mai multe despre Inna
Videoclipuri cu Inna
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE