Urmărește-ne în Social Media

Gwen Stefani - Let Me Reintroduce Myself

Gwen Stefani nu arată cu o zi peste 30 de ani în noul videoclip "Let Me Reintroduce Myself". Artista îşi readuce în actualitate ţinutele şi look-urile de pe parcursul carierei sale şi o face plină de energie în acest nou videoclip. Materialul video a sosit pe 1 ianuarie 2021 şi a strâns deja 1.6 milioane de vizualizări. Îl puteţi urmări în articol.

Gwen Stefani etalează look-uri din perioada No Doubt, dar şi de pe parcursul carierei sale solo. Artista în vârstă de 51 de ani apare în ţinute elegante, cu şapca întoarsă, în trening cu paiete şi maiou, dar şi şi cu multe brăţări de aur. O vedem şi în haine de cowboy şi cu o bască cu sclipici sau un tricou simplu. La un moment dat ecranul este plin de 12 versiuni ale lui Gwen, peste care timpul pare că refuză să treacă. Fanii au numit-o deja un "vampir" în comentariile de pe YouTube, pentru faptul că se păstrează tânăra chiar dacă trec deceniile.

Printre look-urile etalate în "Let Me Reintroduce Myself" se numără şi cel de la MTV Video Music Awards din 1998, cu părul albastru cu ţepi, dar şi bob-ul blond şi ochelarii albi din "Wind It Up". Apare şi look-ul relaxat din "Hollaback Girl", plus legendara bluză din "Don't Speak" din 1996, cu buline albe. Maionul şi frizura cu creastă provin din "Just a Girl" şi avem şi câteva ţinute din "Rich Girl".

Vedem şi cadre în clip care ne arată noul mod de viaţă din ziua de azi, cu apeluri pe Zoom, filmări de clipuri cu mască, distanţare socială şi dezinfectant. Single-ul a sosit la început de decembrie 2020, după o pauză de 4 ani de release-uri pop ale artistei. E drept că a cochetat cu muzica de Crăciun şi cu country-ul chiar, sub formă de coveruri şi colaborări. În 2017 artista a lansat chiar un album de Crăciun, "You Make It Feel Like Christmas", relansat în 2020.

Anul trecut a fost special pentru Gwen, care s-a logodit cu muzicianul country Blake Shelton. Cei doi se află într-o relaţie de 5 ani. Noul single prefaţează un viitor album al artistei, al cincilea său LP de studio. Melodia are influenţe reggae şi ska şi face aluzii la evoluţia carierei lui Gwen după perioada No Doubt. În ultimii ani am regăsit-o pe Gwen Stefani în Las Vegas, cu propria rezidenţă şi un show numit "Just a Girl". A ţinut 2 ani, din 2018 până în 2020.

O cunoaştem şi ca jurat al emisiunii The Voice şi drept unul dintre cei mai apreciaţi artişti din SUA, cu peste 30 de milioane de albume vândute global.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Gwen Stefani ne face să dansăm cu noua piesă "Slow Clap" - AUDIO

Cea mai catchy piesa auzită în ultima vreme vine de la Gwen Stefani şi se numeşte "Slow Clap". Are acele hook-uri care au făcut-o mare pe Taylor Swift sau pe Avil Lavigne, doar că potenţate de un bas puternic şi un flow aparte. E ceva foarte suav dar şi relaxat şi casual la acest single. Se ascultă în articol.

Publicat

pe

Coperta single Gwen Stefani Slow Clap
Coperta single Gwen Stefani Slow Clap │ FOTO: Gwen Stefani

"Slow Clap" este prima piesă nouă a lui Gwen Stefani din 2021, după ce a încheiat anul 2020 cu single-ul "Let Me Reintroduce Myself". Acel track a primit şi un videoclip în care Gwen şi-a îmbrăcat toate ţinutele legendare din carieră. Noul single ţipă a dance floor, vară, distracţie şi petreceri. Se va regăsi pe al cincilea album solo al fostei soliste No Doubt. Este şi o piesă cu un instrumental simplu, care s-ar savura la fel de bine şi cu BPM mai mare şi remixată, deci o să mai auzim de ea.

Pare şi genul de melodie care primeşte un videoclip bombastic, poate despre fata populară din liceu, la care toţi se uită. Eventual şi cu o răţuşcă urâtă care se transformă, pentru un fir narativ mai bun. Ideea acestui single i-a venit lui Gwen Stefani după o întâlnire cu casa de discuri Interscope. După discuţii complicate şi senzaţia de underdog, artistă s-a relaxat la ferma din Oklahoma pe care o numeşte casă. A căzut în melancolie şi a dorit să scrie o piesă tristă de dragoste, dar colaboratorii au convins-o să îşi canalizeze energia altfel.

De altfel Gwen dă credite compozitorilor Ross Golan şi Luke Niccoli, care s-au inspirat din filmele anilor '80, când lumea primea un "clap back" de susţinere când era subestimată. Fanii au început deja să compare acest single cu creaţiile No Dobut de la mijlocul anilor '90, din era "Tragic Kingdom".

Ultimele release-uri ale artistei datează din 2016, când scotea un album cu material original, în vreme ce în 2017 a lansat un LP de Crăciun, plin de coveruri, "You Make It Feel Like Christmas". Muziciana are şi dueturi cu logodnicul Blake Shelton, unul care a prins chiar top 40 în SUA, "Nobody But You". Cu toate aceste creaţii originale şi multă poftă de viaţă, Gwen e gata să dea lovitura cu un album nou, care nu are încă dată de lansare sau un titlu.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4