Urmărește-ne în Social Media

Gwen Stefani - Let Me Reintroduce Myself

Gwen Stefani nu arată cu o zi peste 30 de ani în noul videoclip "Let Me Reintroduce Myself". Artista îşi readuce în actualitate ţinutele şi look-urile de pe parcursul carierei sale şi o face plină de energie în acest nou videoclip. Materialul video a sosit pe 1 ianuarie 2021 şi a strâns deja 1.6 milioane de vizualizări. Îl puteţi urmări în articol.

Gwen Stefani etalează look-uri din perioada No Doubt, dar şi de pe parcursul carierei sale solo. Artista în vârstă de 51 de ani apare în ţinute elegante, cu şapca întoarsă, în trening cu paiete şi maiou, dar şi şi cu multe brăţări de aur. O vedem şi în haine de cowboy şi cu o bască cu sclipici sau un tricou simplu. La un moment dat ecranul este plin de 12 versiuni ale lui Gwen, peste care timpul pare că refuză să treacă. Fanii au numit-o deja un "vampir" în comentariile de pe YouTube, pentru faptul că se păstrează tânăra chiar dacă trec deceniile.

Printre look-urile etalate în "Let Me Reintroduce Myself" se numără şi cel de la MTV Video Music Awards din 1998, cu părul albastru cu ţepi, dar şi bob-ul blond şi ochelarii albi din "Wind It Up". Apare şi look-ul relaxat din "Hollaback Girl", plus legendara bluză din "Don't Speak" din 1996, cu buline albe. Maionul şi frizura cu creastă provin din "Just a Girl" şi avem şi câteva ţinute din "Rich Girl".

Vedem şi cadre în clip care ne arată noul mod de viaţă din ziua de azi, cu apeluri pe Zoom, filmări de clipuri cu mască, distanţare socială şi dezinfectant. Single-ul a sosit la început de decembrie 2020, după o pauză de 4 ani de release-uri pop ale artistei. E drept că a cochetat cu muzica de Crăciun şi cu country-ul chiar, sub formă de coveruri şi colaborări. În 2017 artista a lansat chiar un album de Crăciun, "You Make It Feel Like Christmas", relansat în 2020.

Anul trecut a fost special pentru Gwen, care s-a logodit cu muzicianul country Blake Shelton. Cei doi se află într-o relaţie de 5 ani. Noul single prefaţează un viitor album al artistei, al cincilea său LP de studio. Melodia are influenţe reggae şi ska şi face aluzii la evoluţia carierei lui Gwen după perioada No Doubt. În ultimii ani am regăsit-o pe Gwen Stefani în Las Vegas, cu propria rezidenţă şi un show numit "Just a Girl". A ţinut 2 ani, din 2018 până în 2020.

O cunoaştem şi ca jurat al emisiunii The Voice şi drept unul dintre cei mai apreciaţi artişti din SUA, cu peste 30 de milioane de albume vândute global.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Sean Paul cântă cu Gwen Stefani pe piesa "Light My Fire" şi a lansat albumul "Scorcha"

Sean Paul întâmpină vara cu o nouă piesă tropicală, "Light My Fire", colaborare cu Gwen Stefani şi Shenseea. Reggae-ul americanizat cunoaşte un nou capitol în 2022, odată cu lansarea albumului lui Sean Paul "Scorcha". Noul track se ascultă în articol, unde aflaţi şi detalii despre album.

Publicat

pe

Coperta album Sean Paul Scorcha
Coperta album Sean Paul Scorcha │ FOTO: Sean Paul

La 22 de ani distanţă de primul album al lui Sean Paul, "Stages", acum artistul din Kingston a revenit cu un LP numit "Scorcha", promovat de single-ul "Light My Fire". Acesta este un disc cu 16 piese care include apariţii surpriză ale unor artişti ca Ty Dolla $ign, Pia Mia, Gwen Stefani, Shenseea, Tove Lo şi mulţi alţii. Este un reggae relaxat, comercial, văratic, uşor de ascultat de publicul larg. Toate piesele se găsesc deja pe Spotify, inclusiv cea cu Sia.

Sean Paul vine după o sumedenie de realizări în cariera sa, primind un Grammy pentru "Cel mai bun album Reggae" şi un American Music Award pentru "Cel mai bun artist masculin Pop/Sock". În 2009 primea o distincţie Soul Train. Până în 2011, piesele muzicianului intrau în mod regulat în top 10 în SUA. Apoi a început să nu mai urce atât de des în topuri, dar hitul "Contra la pared" din 2019 a primit 3 discuri de platină, contrazicând trendul.

În Germania şi Marea Britanie "No Lie" a primit discul de platină în 2016 şi "Mad Love" cel de aur în 2018. Sean Paul a semnat cu casa de discuri Island Records de 5 ani, începând un nou capitol în carieră. De atunci a început o sumedenie de colaborări, care l-au propulsat din nou în topuri. Spre exemplu colaborarea cu Sia "Cheap Thrills" a cucerit toate marile clasamente muzicale din lume.

Dacă Beenie Man e considerat regele muzicii dancehall, atunci Sean Paul poate fi considerat un soi de "tătic" sau poate chiar un soi de "naş" al genului muzical. Cele mai mari hituri ale sale sunt "Gimme The Lught" şi "Get Busy". Albumul "Scorcha" a debutat pe 27 mai prin Island Records şi genul muzical abordat se numeşte "island pop". Ce insulă? Jamaica evident!

Sean Paul a lansat în 2021 albumul "Live N Livin", care a primit o nominalizare Grammy, iar acum artistul nu pare gata a se opri prea curând.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2022 >>
lmmjvsd
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2