Urmărește-ne în Social Media

Harry Styles - Treat People With Kindness

Harry Styles începe anul 2021 cu o piesă motivațională, intitulată "Treat People With Kindness". Artistul britanic a filmat un videoclip cu tentă de musical, în care o are drept parteneră de dans pe actrița Phoebe Waller-Bridge, premiată cu Globul de Aur pentru serialul "Fleabag".

Harry Styles continuă promovarea albumului "Fine Line" cu un videoclip extrem de potrivit la ceas de Anul Nou. Lansat chiar la debutul lui 2021, clipul transmite un mesaj de altruism pe care Harry l-a promovat și prin intermediul obiectelor vestimentare branduite pe care fanii le pot achiziționa. "Treat People With Kindness" este un mesaj oportun în orice context și cu atât mai mult într-un nou an pandemic, în care diviziunile dintre state și persoane cu statut social diferit se adâncesc inevitabil.

Modalitatea prin care Harry ne invită pe toți să fim mai buni este o alegere inspirată, videoclipul în care dansează dezinvolt alături de Phoebe Waller-Bridge ilustrând cât de minunată este acea lume în care oamenii trăiesc împreună în armonie, ca într-un musical.

"Am filmat clipul la începutul anului trecut. Nu am realizat atunci cât de norocoși eram să avem parte de această experiență!", a declarat regizorul clipului, Gabe Turner.

Anterior acestui videoclip, Harry Styles a lansat videoclipul piesei "Golden", tot de pe albumul "Fine Line", ce s-a făcut remarcat în 2020. Discul este nominalizat la Grammy în categoria "Best Pop Vocal Album", Harry primind nominalizări și pentru piesele "Watermelon Sugar" și "Adore You".

Publicat

pe

PUBLICITATE
Comentarii