Urmărește-ne în Social Media

pop

Gwen Stefani - Let Me Reintroduce Myself

Gwen Stefani revine pe scena muzicală cu piesa "Let Me Reintroduce Myself", pe care auzim influenţe reggae din belşug. Acesta este primul ingle din ultimii 4 ani al artistei de 51 de ani. Piesa a debutat alături de un videoclip cu versuri colorat, pe care îl puteţi admira în articol.

Publicat

pe

"Let Me Reintroduce Myself" este o piesă de feel good, de senzaţii pozitive şi de care îţi face o zi stresantă brusc mai uşoară. Este un track pop dansabil, leneş şi care setează ascultătorul pe un dans uşurel şi legănat. Inflexiunile vocii lui Gwen Stefani ne amintesc de hiturile sale de la început de mileniu. Au trecut 4 ani de la lansarea albumului "This Is What the Truth Feels Like", iar acum muziciana pregăteşte un nou LP solo. După albumul din 2016, artista a lansat un album de Crăciun în 2017, "You Make it Feel Like Christmas", care a fost relansat în 2020.

În octombrie 2020 artista şi-a explorat veleităţile country, cântând "Don't Speak" şi "Spiderwebs" sub formă de melodii country. Faptul că Gwen flirtează cu country-ul nu e o întâmplare, ea fiind logodită (din octombrie 2020) cu muzicianul Blake Shelton. Cei doi au o relaţie de 5 ani. Acele piese country au fost cântate în cadrul unor sketch-uri de la emisiunea "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon". Acolo Stefani s-a transformat într-un fel de Dolly Parton, care îşi cântă piesele clasice într-un mod inedit.

Până şi mega hitul "Hollaback Girl" a devenit melodie de îmblânzit cowboyii în acel skit. Artista s-a numărat în acest an printre multipli colaboratori de pe albumul "Future Nostalgia" lansat de Dua Lipa. Ce aduce viitorul pentru fosta solista No Doubt? Pentru început un al cincilea album solo, lansat prin casa de discuri Interscope. Va include influenţe ska şi reggae precum noul single, dar vom mai aştepta ceva până atunci. Gwen îşi reia acum rolul de jurat al emisiunii "The Voice" în sezonul 19.

Noul single a fost deja cântat în cadrul emisiunii "The Voice". Piesa a fost înregistrată în perioada carantinei, după ce artista şi-a anulat multiple concerte în 2020, inclusiv o participare la festivalul BST Hyde Park 2020 din Londra.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Sean Paul cântă cu Gwen Stefani pe piesa "Light My Fire" şi a lansat albumul "Scorcha"

Sean Paul întâmpină vara cu o nouă piesă tropicală, "Light My Fire", colaborare cu Gwen Stefani şi Shenseea. Reggae-ul americanizat cunoaşte un nou capitol în 2022, odată cu lansarea albumului lui Sean Paul "Scorcha". Noul track se ascultă în articol, unde aflaţi şi detalii despre album.

Publicat

pe

Coperta album Sean Paul Scorcha
Coperta album Sean Paul Scorcha │ FOTO: Sean Paul

La 22 de ani distanţă de primul album al lui Sean Paul, "Stages", acum artistul din Kingston a revenit cu un LP numit "Scorcha", promovat de single-ul "Light My Fire". Acesta este un disc cu 16 piese care include apariţii surpriză ale unor artişti ca Ty Dolla $ign, Pia Mia, Gwen Stefani, Shenseea, Tove Lo şi mulţi alţii. Este un reggae relaxat, comercial, văratic, uşor de ascultat de publicul larg. Toate piesele se găsesc deja pe Spotify, inclusiv cea cu Sia.

Sean Paul vine după o sumedenie de realizări în cariera sa, primind un Grammy pentru "Cel mai bun album Reggae" şi un American Music Award pentru "Cel mai bun artist masculin Pop/Sock". În 2009 primea o distincţie Soul Train. Până în 2011, piesele muzicianului intrau în mod regulat în top 10 în SUA. Apoi a început să nu mai urce atât de des în topuri, dar hitul "Contra la pared" din 2019 a primit 3 discuri de platină, contrazicând trendul.

În Germania şi Marea Britanie "No Lie" a primit discul de platină în 2016 şi "Mad Love" cel de aur în 2018. Sean Paul a semnat cu casa de discuri Island Records de 5 ani, începând un nou capitol în carieră. De atunci a început o sumedenie de colaborări, care l-au propulsat din nou în topuri. Spre exemplu colaborarea cu Sia "Cheap Thrills" a cucerit toate marile clasamente muzicale din lume.

Dacă Beenie Man e considerat regele muzicii dancehall, atunci Sean Paul poate fi considerat un soi de "tătic" sau poate chiar un soi de "naş" al genului muzical. Cele mai mari hituri ale sale sunt "Gimme The Lught" şi "Get Busy". Albumul "Scorcha" a debutat pe 27 mai prin Island Records şi genul muzical abordat se numeşte "island pop". Ce insulă? Jamaica evident!

Sean Paul a lansat în 2021 albumul "Live N Livin", care a primit o nominalizare Grammy, iar acum artistul nu pare gata a se opri prea curând.

Citește în continuare

Trending