Urmărește-ne în Social Media

pop

Gwen Stefani - Let Me Reintroduce Myself

Gwen Stefani revine pe scena muzicală cu piesa "Let Me Reintroduce Myself", pe care auzim influenţe reggae din belşug. Acesta este primul ingle din ultimii 4 ani al artistei de 51 de ani. Piesa a debutat alături de un videoclip cu versuri colorat, pe care îl puteţi admira în articol.

Publicat

pe

"Let Me Reintroduce Myself" este o piesă de feel good, de senzaţii pozitive şi de care îţi face o zi stresantă brusc mai uşoară. Este un track pop dansabil, leneş şi care setează ascultătorul pe un dans uşurel şi legănat. Inflexiunile vocii lui Gwen Stefani ne amintesc de hiturile sale de la început de mileniu. Au trecut 4 ani de la lansarea albumului "This Is What the Truth Feels Like", iar acum muziciana pregăteşte un nou LP solo. După albumul din 2016, artista a lansat un album de Crăciun în 2017, "You Make it Feel Like Christmas", care a fost relansat în 2020.

În octombrie 2020 artista şi-a explorat veleităţile country, cântând "Don't Speak" şi "Spiderwebs" sub formă de melodii country. Faptul că Gwen flirtează cu country-ul nu e o întâmplare, ea fiind logodită (din octombrie 2020) cu muzicianul Blake Shelton. Cei doi au o relaţie de 5 ani. Acele piese country au fost cântate în cadrul unor sketch-uri de la emisiunea "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon". Acolo Stefani s-a transformat într-un fel de Dolly Parton, care îşi cântă piesele clasice într-un mod inedit.

Până şi mega hitul "Hollaback Girl" a devenit melodie de îmblânzit cowboyii în acel skit. Artista s-a numărat în acest an printre multipli colaboratori de pe albumul "Future Nostalgia" lansat de Dua Lipa. Ce aduce viitorul pentru fosta solista No Doubt? Pentru început un al cincilea album solo, lansat prin casa de discuri Interscope. Va include influenţe ska şi reggae precum noul single, dar vom mai aştepta ceva până atunci. Gwen îşi reia acum rolul de jurat al emisiunii "The Voice" în sezonul 19.

Noul single a fost deja cântat în cadrul emisiunii "The Voice". Piesa a fost înregistrată în perioada carantinei, după ce artista şi-a anulat multiple concerte în 2020, inclusiv o participare la festivalul BST Hyde Park 2020 din Londra.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Gwen Stefani ne face să dansăm cu noua piesă "Slow Clap" - AUDIO

Cea mai catchy piesa auzită în ultima vreme vine de la Gwen Stefani şi se numeşte "Slow Clap". Are acele hook-uri care au făcut-o mare pe Taylor Swift sau pe Avil Lavigne, doar că potenţate de un bas puternic şi un flow aparte. E ceva foarte suav dar şi relaxat şi casual la acest single. Se ascultă în articol.

Publicat

pe

Coperta single Gwen Stefani Slow Clap
Coperta single Gwen Stefani Slow Clap │ FOTO: Gwen Stefani

"Slow Clap" este prima piesă nouă a lui Gwen Stefani din 2021, după ce a încheiat anul 2020 cu single-ul "Let Me Reintroduce Myself". Acel track a primit şi un videoclip în care Gwen şi-a îmbrăcat toate ţinutele legendare din carieră. Noul single ţipă a dance floor, vară, distracţie şi petreceri. Se va regăsi pe al cincilea album solo al fostei soliste No Doubt. Este şi o piesă cu un instrumental simplu, care s-ar savura la fel de bine şi cu BPM mai mare şi remixată, deci o să mai auzim de ea.

Pare şi genul de melodie care primeşte un videoclip bombastic, poate despre fata populară din liceu, la care toţi se uită. Eventual şi cu o răţuşcă urâtă care se transformă, pentru un fir narativ mai bun. Ideea acestui single i-a venit lui Gwen Stefani după o întâlnire cu casa de discuri Interscope. După discuţii complicate şi senzaţia de underdog, artistă s-a relaxat la ferma din Oklahoma pe care o numeşte casă. A căzut în melancolie şi a dorit să scrie o piesă tristă de dragoste, dar colaboratorii au convins-o să îşi canalizeze energia altfel.

De altfel Gwen dă credite compozitorilor Ross Golan şi Luke Niccoli, care s-au inspirat din filmele anilor '80, când lumea primea un "clap back" de susţinere când era subestimată. Fanii au început deja să compare acest single cu creaţiile No Dobut de la mijlocul anilor '90, din era "Tragic Kingdom".

Ultimele release-uri ale artistei datează din 2016, când scotea un album cu material original, în vreme ce în 2017 a lansat un LP de Crăciun, plin de coveruri, "You Make It Feel Like Christmas". Muziciana are şi dueturi cu logodnicul Blake Shelton, unul care a prins chiar top 40 în SUA, "Nobody But You". Cu toate aceste creaţii originale şi multă poftă de viaţă, Gwen e gata să dea lovitura cu un album nou, care nu are încă dată de lansare sau un titlu.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Trending