Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Lora și Fuego la FUEGOVELION 2021LORA dansează cu Fuego de Revelion, într-un program oferit de TVR 2 - VIDEO Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit""The Queen's Gambit" stabilește un record pe Netflix, devenind cea mai vizionată serie Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020Audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final; citește rezumatul ultimei runde Eden Loren în audițiile de la X Factor 2020Eden Loren, italianul care a cântat de mai multe ori cu Laura Bretan, i-a cucerit pe jurații de la X Factor 2020

Gwen Stefani și Blake Shelton s-au logodit - FOTO

Blake Shelton și Gwen Stefani încep un nou capitol al relației lor amoroase. Cântărețul de muzică country a cerut-o recent în căsătorie pe artista de 51 de ani, vestea logodnei fiind dezvăluită de cei doi pe paginile de socializare. Mai multe detalii în articol.
Blake Shelton și Gwen Stefani la Pre-GRAMMY Gala 2016

Blake Shelton și Gwen Stefani la Pre-GRAMMY Gala 2016 │ FOTO: Kevin Mazur/WireImage

Gwen a postat ieri pe Instagram o fotografie în care este prezentat inelul de logodnă, alături de descrierea: "@blakeshelton da, te rog!". Shelton a distribuit aceeași postare și a scris:

"Hei, @gwenstefani mulțumesc că mi-ai salvat anul 2020 ... Și restul vieții mele. Te iubesc. Am auzit un DA!”

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare "The Voice US". La acel moment, amândoi erau implicaţi în alte relaţii. Gwen Stefani era căsătorită cu muzicianul englez Gavin Rossdale, cu care are trei băieţi, iar Shelton era însurat cu interpreta de muzică country Miranda Lambert. Amândoi au divorţat în vara anului 2015. Prietenia pe care o formaseră odată cu show-ul "The Voice", împreună cu experiența divorțului, prin care amândoi au trecut, i-au făcut să se apropie și să înceapă o relație amoroasă.

Sentimentele pe care și le poartă au fost transpuse în piese, cântăreții colaborând pe tot parcursul relației lor. Piesa lui Shelton "Turnin 'Me On" este despre Stefani, iar piesa lui Stefani din 2016, "Make Me Like You" este despre Shelton. Au cântat împreună de mai multe ori și au o serie de melodii în duet precum: "Go Ahead and Break My Heart", "If I'm Honest" și "You Make It Feel Like Christmas".

Recent, Gwen Stefani a fost intervievată de Dua Lipa în cadrul emisiunii lui Jimmy Kimmel. Cele două au discutat despre relația lui Gwen cu Blake Shelton și despre viața la ferma de vite a muzicianului.

Citește mai multe despre Blake SheltonGwen Stefani
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
David Hassehoff s-a apucat de heavy metal; Iată un teaser pentru piesa "Through the Night"

Dacă Jean Claude Van Damme s-a apucat de dans, un alt star al anilor '80 şi '90 e pe cale...

Închide