Urmărește-ne în Social Media

Drake - Money In The Grave ft. Rick Ross

Drake a lăsat să treacă vara fără să producă vreun hit viral, dar se revanşează prin release-ul "Money In the Grave". Colaborarea cu Rick Ross prezintă o latură diferită a băiatului cuminte din Canada. Urmăreşte videoclipul piesei în articol.

Drake cântă de obicei despre poveşti de dragoste de cartier sau despre teme sociale şi culturale afro-americane. De această dată generozitatea etalată în "God's Plan" se converteşte în "flexing". Pe "Money In the Grave" Drake şi Rick Ross "scuipă" rime despre opulenţă şi dorinţa de a fi îngropaţi cu banii, sau ca măcar... banii să aibă propriul mormânt.

Pe un beat greu de tot, Drake apare cu trofeul Toronto Raptors în mână, încercând să ne arate că a spulberat blestemul sportiv care îl însoţeşte. Pentru "băiatul cuminte al rap-ului", instrumentalul e surprinzător de gangsta'. Videoclipul alb-negru şi grainy include filmări de la un şantier, un avion stilat, un concert Drake şi o sărbătoare cu artificii pentru titlul NBA luat de Raptors. Clipul este regizat de către Theo Skudra.

Drake a lansat piesa în iunie, dedicandu-o victoriei iubiţilor săi canadieni în finala NBA. A sosit pe atunci ca un release dublu împreună cu "Omerta", în cadrul unui material întitulat "The Best In the World Pack". Artistul a mai lansat în această vară şi compilaţia "Care Package" şi a apărut pe single-ul lui Rick Ross "Gold Roses". Acel track a fost inclus pe albumul "Port of Miami 2".

Drake a fost inclus pe lista celor mai ascultate 20 de piese ale verii 2019, publicată de către Spotify recent. Ultimul LP al canadianului a fost "Scorpion" din 2018, care a inclus o sumedenie de melodii noi. Între timp Drake ne-a oferit şi o relansare a mixtape-ului de debut din 2009, "So Far Gone", cu un sunet mai şlefuit.

Rick Ross a lansat albumul "Port of Miami 2" în această lună, încercând să recaptureze din gloria obţinută prin colaboarea cu Skrillex pe "Purple Lamborghini". Aceasta a ajuns virala prin includerea pe coloana sonoră a filmului "Suicide Squad" şi prin clipul cu Joker şi Harley Quinn.

PUBLICITATE
Comentarii

Albume noi

Drake şi 21 Savage lansează piesa "Jimmy Cooks" şi anunţă un album de colaborări

2022 nu e doar anul în care am putea asculta muzică nouă de la Rihanna, ci şi de la Drake. Drizzy a anunţat că va lansa un nou album colaborativ alături de rapperul 21 Savage. Se numeşte "Her Loss" şi e promovat deja prin single-ul "Jimmy Cooks".

Publicat

pe

Drake 21 Savage Album Her Loss
Drake 21 Savage Album Her Loss │ FOTO: Drake

"Jimmy Cooks" este primul track de pe noul album, "Her Loss" şi primeşte un videoclip regizat de către Mafhuz. Cei doi apar pe un fundal minimalist, cu imagini ale metropolelor agitate succedându-se în spatele lui Drake. Pe la mijlocul piesei se opreşte flow-ul rapperului, fix când se schimbă ritmul melodiei şi apare teaserul pentru noul disc. Auzim un instrumental suav, specific R&B, uşor subţiat din editare şi cu o melancolie aparte.

Combinaţia de sintetizator şi bas e una inspirată. Drake şi 21 Savage au mai colaborat de multiple ori de-a lungul anilor, iar Savage a apărut pe melodia lui Drizzy din 2021, "Knife Talk" spre exemplu. Acela era un single de pe cel mai nou album Drake, "Certified Lover Boy". Muzicianul din Toronto i-a întors favoarea, cu un featuring pe "Mr. Right Now", single-ul lui 21 Savage şi Metro Boomin. Drake ne oferea în iunie 2022 albumul "Honestly, Nevermind", care a primit 3 stele de la NME (din 5), mai degrabă pentru atitutinea narcisista reflectată de versuri şi auto compătimire, decât pentru muzică.

Aparent sunetul electronic i-a adus un mare serviciu lui Drake, împrospătându-i release-urile muzicale. Albumul nu a ajuns nici măcar la înscrierile pentru premiile Grammy 2023, poate şi că protest pentru bătălia prietenului The Weeknd cu organizaţia din spatele Grammy. De altfel Drizzy a retras albumul din 2021 "Certified Lover Boy" şi single-ul "Way 2 Sexy" de la nominalizările de anul trecut.

21 Savage a avut o mega colaborare în vara lui 2022 cu Pharrell şi Tyler, the Creator, pe piesa "Cash In, Cash Out". Muzicianul născut în Londra şi care trăieşte acum în Atlanta, Georgia are 30 de ani şi poartă numele real de Shéyaa Bin Abraham-Joseph. A devenit cunoscut prin două mixtape-uri lansate în 2015 şi prin EP-ul "Savage Mode" din 2016.

Citește în continuare
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2022 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4