Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Videoclip oficial: Drake - Laugh Now Cry Later

Drake are un mesaj important pentru public: "Laugh Now Cry Later". Cu alte cuvinte, concentrează-ți atenția asupra lucrurilor pozitive din viața ta, lasă grijile pentru mai târziu. Noul single este lansat împreună cu un videoclip în care se promovează un cunoscut brand de echipamente sportive.

Videoclipul piesei "Laugh Now Cry Later" este regizat de către Dave Meyers și a fost filmat în Beaverton, Oregon, la miezul nopții. În acest clip, il putem vedea pe Drake implicat în diverse activități sportive alături de atleți celebri, precum Kevin Durant, Marshawn Lynch și Odell Beckham Jr.

Piesa cu influențe de trap este produsă de Cardo, G. Ry, Rogét Chahayed și Yung Exclusive și se va regăsi pe următorul material discografic al lui Drake, "Certified Lover Boy".

În 2019, Drake relansa albumului său de debut, "So Far Gone", la 10 ani de la apariția sa inițială pe piață. Artistul a hotărât astfle să le ofere fanilor șansa de a-l reasculta, făcându-l disponibil pe toate platformele de streaming.

Anteriorul album cu piese originale apărea în 2018, între timp artistul lansând "Dark Lane Demo Tapes" și colaborări cu DJ Khaled (Greece si PopstaR), cu Popcaan (All I Need si Twist & Turn) sau cu Headie One (Only You Freestyle).

Materialul "Dark Lane Demo Tapes" conține 14 track-uri, piese în colaborare cu Future, Playboi Carti, Young Thug și multi alții, dar și piese solo, precum hitul "Toosie Slide".

Citește mai multe despre Drake
Videoclipuri cu Drake
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE