Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Drake relansează albumul de debut, "So Far Gone"

Au trecut 10 ani de la lansarea albumului său de debut, „So Far Gone", așa că Drake a decis să le ofere fanilor șansa de a-l reasculta, făcându-l disponibil pe toate platformele de streaming.

Publicat

pe

Drake
Drake │ FOTO: Caitlin Cronenberg

Acest proiect constă în lansarea în format digital a 18 piese, printre care și colaborări cu artiști precum Lil Wayne, Trey Songz, Lloyd, Omarion, Santigold și Bun B.

„So Far Gone" reunește unele dintre cele mai de succes hit-uri din cariera lui Drake - „Best I Ever Had", „Successful", „Houstatlantavegas" sau „Say What's Real".

„Titlul cuprinde mai multe înțelesuri și semnificații - de la modul în care ne purtăm, felul în care ne îmbrăcăm, la cum ne văd ceilalți pe noi. Încercăm să trecem peste mizeriile trecutului, ce obișnuiau să facă parte din noi și de care nu suntem mândri", a declarat Drake despre album.

Materialul a fost lansat inițial în 2009, sub forma unui mixtape, și a avut peste 2000 de descărcări în primele 2 ore. Single-uri precum "Best I Ever Had" sau "Successful" au fost certificate cu discul de aur; piesa "Successful" s-a clasat pe locul 2 în topul Billboard Hot 100. Ulterior, "So Far Gone" a devenit EP, păstrând doar 4 piese din tracklistul original. A debutat pe locul 6 în Billboard 200 și Drake a primit premiul pentru "Cel mai bun album rap al anului" la premiile Juno din 2010.

Tracklist So Far Gone:

  1. Lust for Life
  2. Houstatlantavegas
  3. Successful (featuring Trey Songs & Lil Wayne)
  4. Let s Call It Off
  5. November 18th
  6. Ignant Shit (featuing Lil Wayne)
  7. A Night Off (featuring Llyod)
  8. Say What s Real
  9. Little Bit (featuring Lykke Li)
  10. Best Iever Had
  11. Unstoppable (featuting Santigold & Lil Wayne)
  12. Uptown (featuring Bun B & Lil Wayne)
  13. Sooner Than Later
  14. Bria s Interlude (featuring Omarion)
  15. The Calm
  16. Outro
  17. Brand New
  18. Congratulations

Trending