Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Drake relansează albumul de debut, "So Far Gone"

Au trecut 10 ani de la lansarea albumului său de debut, „So Far Gone", așa că Drake a decis să le ofere fanilor șansa de a-l reasculta, făcându-l disponibil pe toate platformele de streaming.

Publicat

pe

Drake
Drake │ FOTO: Caitlin Cronenberg

Acest proiect constă în lansarea în format digital a 18 piese, printre care și colaborări cu artiști precum Lil Wayne, Trey Songz, Lloyd, Omarion, Santigold și Bun B.

„So Far Gone" reunește unele dintre cele mai de succes hit-uri din cariera lui Drake - „Best I Ever Had", „Successful", „Houstatlantavegas" sau „Say What's Real".

„Titlul cuprinde mai multe înțelesuri și semnificații - de la modul în care ne purtăm, felul în care ne îmbrăcăm, la cum ne văd ceilalți pe noi. Încercăm să trecem peste mizeriile trecutului, ce obișnuiau să facă parte din noi și de care nu suntem mândri", a declarat Drake despre album.

Materialul a fost lansat inițial în 2009, sub forma unui mixtape, și a avut peste 2000 de descărcări în primele 2 ore. Single-uri precum "Best I Ever Had" sau "Successful" au fost certificate cu discul de aur; piesa "Successful" s-a clasat pe locul 2 în topul Billboard Hot 100. Ulterior, "So Far Gone" a devenit EP, păstrând doar 4 piese din tracklistul original. A debutat pe locul 6 în Billboard 200 și Drake a primit premiul pentru "Cel mai bun album rap al anului" la premiile Juno din 2010.

Tracklist So Far Gone:

 1. Lust for Life
 2. Houstatlantavegas
 3. Successful (featuring Trey Songs & Lil Wayne)
 4. Let s Call It Off
 5. November 18th
 6. Ignant Shit (featuing Lil Wayne)
 7. A Night Off (featuring Llyod)
 8. Say What s Real
 9. Little Bit (featuring Lykke Li)
 10. Best Iever Had
 11. Unstoppable (featuting Santigold & Lil Wayne)
 12. Uptown (featuring Bun B & Lil Wayne)
 13. Sooner Than Later
 14. Bria s Interlude (featuring Omarion)
 15. The Calm
 16. Outro
 17. Brand New
 18. Congratulations

PUBLICITATE
Comentează

Albume noi

Drake şi 21 Savage lansează piesa "Jimmy Cooks" şi anunţă un album de colaborări

2022 nu e doar anul în care am putea asculta muzică nouă de la Rihanna, ci şi de la Drake. Drizzy a anunţat că va lansa un nou album colaborativ alături de rapperul 21 Savage. Se numeşte "Her Loss" şi e promovat deja prin single-ul "Jimmy Cooks".

Publicat

pe

Drake 21 Savage Album Her Loss
Drake 21 Savage Album Her Loss │ FOTO: Drake

"Jimmy Cooks" este primul track de pe noul album, "Her Loss" şi primeşte un videoclip regizat de către Mafhuz. Cei doi apar pe un fundal minimalist, cu imagini ale metropolelor agitate succedându-se în spatele lui Drake. Pe la mijlocul piesei se opreşte flow-ul rapperului, fix când se schimbă ritmul melodiei şi apare teaserul pentru noul disc. Auzim un instrumental suav, specific R&B, uşor subţiat din editare şi cu o melancolie aparte.

Combinaţia de sintetizator şi bas e una inspirată. Drake şi 21 Savage au mai colaborat de multiple ori de-a lungul anilor, iar Savage a apărut pe melodia lui Drizzy din 2021, "Knife Talk" spre exemplu. Acela era un single de pe cel mai nou album Drake, "Certified Lover Boy". Muzicianul din Toronto i-a întors favoarea, cu un featuring pe "Mr. Right Now", single-ul lui 21 Savage şi Metro Boomin. Drake ne oferea în iunie 2022 albumul "Honestly, Nevermind", care a primit 3 stele de la NME (din 5), mai degrabă pentru atitutinea narcisista reflectată de versuri şi auto compătimire, decât pentru muzică.

Aparent sunetul electronic i-a adus un mare serviciu lui Drake, împrospătându-i release-urile muzicale. Albumul nu a ajuns nici măcar la înscrierile pentru premiile Grammy 2023, poate şi că protest pentru bătălia prietenului The Weeknd cu organizaţia din spatele Grammy. De altfel Drizzy a retras albumul din 2021 "Certified Lover Boy" şi single-ul "Way 2 Sexy" de la nominalizările de anul trecut.

21 Savage a avut o mega colaborare în vara lui 2022 cu Pharrell şi Tyler, the Creator, pe piesa "Cash In, Cash Out". Muzicianul născut în Londra şi care trăieşte acum în Atlanta, Georgia are 30 de ani şi poartă numele real de Shéyaa Bin Abraham-Joseph. A devenit cunoscut prin două mixtape-uri lansate în 2015 şi prin EP-ul "Savage Mode" din 2016.

Citește în continuare
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2022 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Trending