Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Drake a lansat două piese noi pentru a sărbători finala NBA: "Omerta" şi "Money In The Grave"

Chiar dacă Drake are asociată o legendă urbană care spune că poartă ghinion sportivilor cu care se pozează înainte de meciuri, artistul nu i-a putut opri pe cei de la Toronto Raptors să câştige finala NBA. Prima echipă canadiană care câştigă acest trofeu a fost un motiv ca Drake să lanseze două piese noi, "Money In the Grave" şi "Omerta".

Publicat

pe

Drake Coperta EP Money in the Grave Omerta
Drake Coperta EP Money in the Grave Omerta │ FOTO: Drake

Drake a promis că va lansa noi track-uri dacă Toronto Raptors reuşesc să ia trofeul şi acum îşi respectă promisiunea. Artistul a fost văzut sărbătorind cu jucătorii de baschet pe străzile din Toronto după victoria din finala  NBA 2019 din această săptămână. Muzicianul canadian a defilat alături de fani, în mijlocul vacarmului de claxoane, trompete, cântece de galerie şi melodii ale sale.

EP-ul pe care se află cele două noi single-uri e cunoscut drept "The Best In the World Pack", iar piesa "Money In the Grave" este o colaborare cu Rick Ross. Drake nu e deloc străin de colaborarea cu The Raptors, devenind ambasador global al echipei de baschet în 2013. A fost văzut de multe ori pe marginea terenului şi chiar certat pentru că se agita prea mult în zona oficială.

Rapperul a fost foarte vocal pe parcursul ascensiunii The Raptors din ultimele luni. În luna mai, în tipul finalei Eastern Conference canadianul a stat de vorbă cu antrenorul Nick Nurse pe parcursul meciului. Fanii Milwaukee Bucks l-au criticat pentru că a distras atenţia de la confruntarea sportivă. Oficiali ai rivalilor au declarat că li se pare nepotrivită apariţia unui artist pe teren în timpul meciului de baschet.

Drake a rapsuns cu fotografii şi emoji-uri în social media, dar oficiali NBA au luat legătura cu artistul pentru a evita incidente pe viitor. Dar canadianul nu s-a oprit aici. În timpul primului meci din finală, creatorul de hituri s-a contrat verbal cu Draymond Green de la Warriors. Alimentând rivalitatea, postul de radio KBLX din San Francisco nu a mai difuzat piese ale lui Drake pe durata finalei.

Când totul s-a terminat cu un trofeu, Drake i-a îndemnat pe hateri, dar şi pe fani să facă toate meme-urile pe care le doresc, pentru că momentul e minunat. Între timp toată lumea se întreabă dacă "blestemul lui Drake" încă mai e valabil, după ce boxerul Anthony Joshua s-a fotografiat cu artistul înaintea celei mai surprinzătoare înfrângeri din box în ultimele decenii, în faţa lui Andy Ruiz.

Comentează

Trending