Urmărește-ne în Social Media

Busta Rhymes - Where I Belong ft. Mariah Carey

Busta Rhymes şi Mariah Carey s-au reunit pentru un sequel al uriaşului hit "I Know What You Want". Cei doi au lansat pe 9 aprilie piesa "Where I Belong", care primeşte un videoclip ce pare a continua povestea primului material vizual. Avem flashback-uri, amintiri, secvenţe alb-negru. Super colaborarea se vede mai jos.

Videoclipul "Where I Belong" începe cu un intro preluat chiar din "I Know What You Want", frumos legat cu benzi desenate de momentul actual. "18 ani mai târziu" şi începe nouă poveste, în are Busta Rhymes pozează în gangsterul retras şi bonvivant, care îşi retrăieşte perioada de aur şi acum se axează pe viaţă de familie şi răsfăţul acordat alesei sale. Mariah Carey apare în mare formă pentru a îşi leagă vocea specială de flow-ul special al lui Busta. Clipul devine ciudat atunci când se intersectează culturile.

Vedem femei îmbrăcate în burka care îl conduc pe Busta într-o capcană a unor samurai în armuri medievale de război. Se lasă cu dueluri cu katana, iar restul e istorie. Videoclipul a strâns în doar 3 zile aproape 5 milioane de vizualizări. Povestea pe care o vedem în clip ar fi continuarea unui scurt metraj al lui Trippie Redd, "I Got You". Michael Jai White îl joacă pe companionul lui Busta în noul clip.

Busta Rhymes a lansat în 2020 al zecelea album de studio, "Extinction Level Event 2: The Wrath of God", cu 22 de track-uri înţesate de colaborări de top. Printre artiştii invitaţi pe LP se numără Rakim, M.O.P., Bell Biv DeVoe, Rick Ross, Q-Tip, Anderson .Paak şi Kendrick Lamar. "Where I Belong" este un capitol nou şi separat, un single produs de Navi Beats şi Rick Rock. Busta ne pregăteşte şi o ediţie aniversară de 25 de ani a lui "The Coming", o versiune Super Deluxe, cu remixuri gârlă.

Cât despre Mariah Carey, aceasta s-a viralizat la început de aprilie 2021, atunci când a atins o notă înaltă în vreme ce se vaccina anti-COVID. Pe final de 2020 ne-a oferit o piesă de Crăciun, "Oh Santa!", colaborare cu Ariana Grande şi Jennifer Hudson. În vara lui 2020 sosea piesa "Save the Day", cu un sample celebru Fugees integrat.

PUBLICITATE
Comentarii

Lifestyle

Mariah Carey atinge o notă înaltă în timp ce se vaccinează anti-COVID - VIDEO

Mariah Carey folosește orice prilej pentru a-și impresiona fanii. Aflată la un centru de vaccinare împotriva COVID-19, artista încurajează publicul să-i urmeze exemplul, dar o face într-un mod aparte, tipic Mariah.

Publicat

pe

Mariah Carey primind prima doză de vaccin anti-COVID-19
Mariah Carey primind prima doză de vaccin anti-COVID-19 │ FOTO: Captură Instagram

Chiar și în prezența medicilor, Mariah Carey nu își poate cenzura personalitatea efervescentă. Filmată în timp ce se pregătește să primească prima doză de vaccin, artista nu se poate opri din vorbit, admițând acest lucru chiar în timpul filmării.

"Ei îmi povestesc despre vaccin, iar eu sunt aici, entuziasmată și puțin anxioasă în legătură cu injecția. Masca asta îi distrage puțin, dar mă știți pe mine, vorbesc mult și nu mă pot opri.

Acum încerc să mă calmez, sunt puțin stresată că urmează să primesc prima doză de vaccin. Iată că am ajuns aici...totul a început de la acea primă postare în care mă spălam pe mâini împreună cu Roc și Roe, în New York, încerând să-i încurajăm pe oameni să aibă grijă de ei. Încă ducem această luptă împreună. Uite cine e alături de noi, spiritual vorbind (camera se îndreaptă spre un tricou cu Prince).

OK, hai să facem asta. Sper să edităm clipul ăsta, pentru că e mai mult despre mine vorbind peste alte persoane, dar cred că ne-am obișnuit cu toții cu chestia asta", spune Mariah în clip.

Momentul injecției este marcat de un țipăt a la Mariah, artista atingând o notă înaltă aproape involuntar. Urmează apoi un îndemn adresat publicului:

"Iată-ne aici, sperând că totul va fi bine și încurajându-vă și pe voi să faceți asta atunci când puteți. Suntem împreună în situația asta", a declarat Mariah la finalul clipului.

VIDEO: Mariah Carey primind prima doză de vaccin anti-COVID-19

Anul trecut, artista a lansat cartea de memorii "The Meaning of Mariah Carey", care a devenit devenit New York Times Best Seller la doar o săptămână de la lansare. În acest volum, scris de Mariah împreună cu Michaela Angela Davis, artista prezintă povestea sa de viață nefiltrată, atingând subiecte precum probleme rasiale, identitate de sine, copilărie, traume familiale și povești nevăzute din culisele succesului.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3