Urmărește-ne în Social Media

Busta Rhymes - Where I Belong ft. Mariah Carey

Busta Rhymes şi Mariah Carey s-au reunit pentru un sequel al uriaşului hit "I Know What You Want". Cei doi au lansat pe 9 aprilie piesa "Where I Belong", care primeşte un videoclip ce pare a continua povestea primului material vizual. Avem flashback-uri, amintiri, secvenţe alb-negru. Super colaborarea se vede mai jos.

Videoclipul "Where I Belong" începe cu un intro preluat chiar din "I Know What You Want", frumos legat cu benzi desenate de momentul actual. "18 ani mai târziu" şi începe nouă poveste, în are Busta Rhymes pozează în gangsterul retras şi bonvivant, care îşi retrăieşte perioada de aur şi acum se axează pe viaţă de familie şi răsfăţul acordat alesei sale. Mariah Carey apare în mare formă pentru a îşi leagă vocea specială de flow-ul special al lui Busta. Clipul devine ciudat atunci când se intersectează culturile.

Vedem femei îmbrăcate în burka care îl conduc pe Busta într-o capcană a unor samurai în armuri medievale de război. Se lasă cu dueluri cu katana, iar restul e istorie. Videoclipul a strâns în doar 3 zile aproape 5 milioane de vizualizări. Povestea pe care o vedem în clip ar fi continuarea unui scurt metraj al lui Trippie Redd, "I Got You". Michael Jai White îl joacă pe companionul lui Busta în noul clip.

Busta Rhymes a lansat în 2020 al zecelea album de studio, "Extinction Level Event 2: The Wrath of God", cu 22 de track-uri înţesate de colaborări de top. Printre artiştii invitaţi pe LP se numără Rakim, M.O.P., Bell Biv DeVoe, Rick Ross, Q-Tip, Anderson .Paak şi Kendrick Lamar. "Where I Belong" este un capitol nou şi separat, un single produs de Navi Beats şi Rick Rock. Busta ne pregăteşte şi o ediţie aniversară de 25 de ani a lui "The Coming", o versiune Super Deluxe, cu remixuri gârlă.

Cât despre Mariah Carey, aceasta s-a viralizat la început de aprilie 2021, atunci când a atins o notă înaltă în vreme ce se vaccina anti-COVID. Pe final de 2020 ne-a oferit o piesă de Crăciun, "Oh Santa!", colaborare cu Ariana Grande şi Jennifer Hudson. În vara lui 2020 sosea piesa "Save the Day", cu un sample celebru Fugees integrat.

Comentarii

Muzică nouă

Ariana Grande și Mariah Carey au lansat remixul piesei "yes, and?" - AUDIO

Ariana Grande s-a reunit cu Mariah Carey pentru o variantă remixată a recentului single, "yes, and?". Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Mariah Carey / Ariana Grande
Mariah Carey / Ariana Grande │ FOTO: capturi YouTube

"yes, and?" marchează a doua colaborare oficială dintre Ariana Grande și Mariah Carey, după "Oh Santa!" din 2020, unde au avut-o alături și pe Jennifer Hudson. Versiunea remixată a piesei le oferă celor doua artiste libertatea de a-și pune în valoare vocile puternice.

Ariana și-a exprimat entuziasmul pentru această colaborare pe Instagram, cu următorul mesaj:

"Îți mulțumesc din suflet pentru acest vis devenit realitate și pentru că ți-ai presărat strălucirea și magia pe micul meu cântec, Mariah Carey! Înseamnă mai mult pentru mine decât aș putea articula vreodată și abia aștept ca toată lumea să audă asta! Te iubesc veșnic!"

Artista de 30 de ani se pregătește pentru lansarea celui de-al șaptelea album de studio, intitulat "eternal sunshine", pe 8 martie. Deși "yes, and?" este în prezent singura piesă extrasă de pe acest disc, titlul materialului oferă un indiciu major despre tematica acestuia. Grande este un fan înfocat al lui Jim Carrey și al filmului "Eternal Sunshine of the Spotless Mind", unde acesta joacă alături de Kate Winslet.

Ariana se pregătește și pentru turneul de promovare a peliculei "Wicked", unde o interpretează pe Glinda. Distribuția este completată de Cynthia Erivo, Jeff Goldblum și Jonathan Bailey. Trailerul filmului a fost difuzat în timpul Super Bowl 2024.

Între timp, Mariah Carey a anunțat o rezidență în Las Vegas în 2024, care sărbătorește albumul ei din 2005, "The Emancipation of Mimi". Show-urile vor debuta în luna aprilie.

AUDIO: Ariana Grande feat. Mariah Carey - yes, and?

Citește în continuare