Urmărește-ne în Social Media

Mariah Carey, Khalid, Kirk Franklin - Fall in Love at Christmas

Mariah Carey este un etalon pe nișa pieselor de Crăciun și oricât de sezonier ar fi acest succes, nu și-l dorește scăpat printre degete. În 2021, artista își reînnoiește catalogul cu o melodie nouă - ”Fall in Love at Christmas”, înregistrată în colaborare cu Khalid și Kirk Franklin.

Noul single "Fall in Love at Christmas" este o piesă efervescentă, un fusion de R&B și gospel ce-i permite Mariahei Carey "să se plimbe" prin cele 5 octave și să împodobească cu melisme întreaga linie melodică. Fără îndoială, melodia bifează foarte multe dintre căsuțele melodiilor tipice de Crăciun, elementul extra fiind nota romantică a piesei. Vocile lui Khalid și Kirk Franklin completează foarte frumos întregul ansamblu, Mariah Carey rămânând atracția principală.

Piesa "Fall in Love at Christmas" este compusă de Mariah Carey împreună cu Kirk Franklin și Daniel Moore II și a fost înregistrată în Atlanta și Los Angeles. Clipul este regizat de Mariah și Bryan Tanaka, fiind lansat în parteneriat cu RCA Records.

Anul trecut, artista a lansat cartea de memorii "The Meaning of Mariah Carey", care a devenit devenit New York Times Best Seller la doar o săptămână de la lansare. În acest volum, scris de Mariah împreună cu Michaela Angela Davis, artista prezintă povestea sa de viață nefiltrată, atingând subiecte precum probleme rasiale, identitate de sine, copilărie, traume familiale și povești nevăzute din culisele succesului.

Comentarii

Muzică nouă

Ariana Grande și Mariah Carey au lansat remixul piesei "yes, and?" - AUDIO

Ariana Grande s-a reunit cu Mariah Carey pentru o variantă remixată a recentului single, "yes, and?". Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Mariah Carey / Ariana Grande
Mariah Carey / Ariana Grande │ FOTO: capturi YouTube

"yes, and?" marchează a doua colaborare oficială dintre Ariana Grande și Mariah Carey, după "Oh Santa!" din 2020, unde au avut-o alături și pe Jennifer Hudson. Versiunea remixată a piesei le oferă celor doua artiste libertatea de a-și pune în valoare vocile puternice.

Ariana și-a exprimat entuziasmul pentru această colaborare pe Instagram, cu următorul mesaj:

"Îți mulțumesc din suflet pentru acest vis devenit realitate și pentru că ți-ai presărat strălucirea și magia pe micul meu cântec, Mariah Carey! Înseamnă mai mult pentru mine decât aș putea articula vreodată și abia aștept ca toată lumea să audă asta! Te iubesc veșnic!"

Artista de 30 de ani se pregătește pentru lansarea celui de-al șaptelea album de studio, intitulat "eternal sunshine", pe 8 martie. Deși "yes, and?" este în prezent singura piesă extrasă de pe acest disc, titlul materialului oferă un indiciu major despre tematica acestuia. Grande este un fan înfocat al lui Jim Carrey și al filmului "Eternal Sunshine of the Spotless Mind", unde acesta joacă alături de Kate Winslet.

Ariana se pregătește și pentru turneul de promovare a peliculei "Wicked", unde o interpretează pe Glinda. Distribuția este completată de Cynthia Erivo, Jeff Goldblum și Jonathan Bailey. Trailerul filmului a fost difuzat în timpul Super Bowl 2024.

Între timp, Mariah Carey a anunțat o rezidență în Las Vegas în 2024, care sărbătorește albumul ei din 2005, "The Emancipation of Mimi". Show-urile vor debuta în luna aprilie.

AUDIO: Ariana Grande feat. Mariah Carey - yes, and?

Citește în continuare