Urmărește-ne în Social Media

Mariah Carey, Khalid, Kirk Franklin - Fall in Love at Christmas

Mariah Carey este un etalon pe nișa pieselor de Crăciun și oricât de sezonier ar fi acest succes, nu și-l dorește scăpat printre degete. În 2021, artista își reînnoiește catalogul cu o melodie nouă - ”Fall in Love at Christmas”, înregistrată în colaborare cu Khalid și Kirk Franklin.

Noul single "Fall in Love at Christmas" este o piesă efervescentă, un fusion de R&B și gospel ce-i permite Mariahei Carey "să se plimbe" prin cele 5 octave și să împodobească cu melisme întreaga linie melodică. Fără îndoială, melodia bifează foarte multe dintre căsuțele melodiilor tipice de Crăciun, elementul extra fiind nota romantică a piesei. Vocile lui Khalid și Kirk Franklin completează foarte frumos întregul ansamblu, Mariah Carey rămânând atracția principală.

Piesa "Fall in Love at Christmas" este compusă de Mariah Carey împreună cu Kirk Franklin și Daniel Moore II și a fost înregistrată în Atlanta și Los Angeles. Clipul este regizat de Mariah și Bryan Tanaka, fiind lansat în parteneriat cu RCA Records.

Anul trecut, artista a lansat cartea de memorii "The Meaning of Mariah Carey", care a devenit devenit New York Times Best Seller la doar o săptămână de la lansare. În acest volum, scris de Mariah împreună cu Michaela Angela Davis, artista prezintă povestea sa de viață nefiltrată, atingând subiecte precum probleme rasiale, identitate de sine, copilărie, traume familiale și povești nevăzute din culisele succesului.

PUBLICITATE
Comentarii