Urmărește-ne în Social Media

Years & Years - Starstruck

Years & Years a dezvăluit videoclipul celui mai recent single, "Starstruck". Regizat de Fred Rowson, materialul îl prezintă pe Olly Alexander într-o ipostază dublă. Te invităm să-l urmărești.

"Starstruck" este prima piesă din ultimii trei ani, de când a fost lansat albumul "Palo Santo" (2018). Mai mult, noul single marchează transformarea Years & Years într-un proiect solo, condus de Olly Alexander.

"<<Starstruck>> s-a întâmplat într-o noapte, într-un studio din mediul rural, din afara Londrei. Nu mi-am putut aminti ultima dată când am văzut atât de multe stele, te obișnuiești să nu fie acolo când locuiești în oraș. Întrucât trebuie să ne oprim cu toții, tot ce am vrut să fac este să ieșim și să dansăm. Așa că am pus toată acea energie acumulată în muzică. <<Starstruck>> este despre graba pe care o ai când ești cu cineva de care eşti îndrăgostit cu adevărat, este despre a te menține pe un vibe pozitiv şi de a nu lăsa persoana respectivă să plece. La fel ca majoritatea dintre noi, am petrecut anul trecut acasă și am vrut să creez ceva super pozitiv și distractiv pentru ca noi, oamenii, să dansam. Orice am face sau oriunde ne-am afla în viață, cred că toți merităm trei minute de extaz interstelar", a declarat Olly.

"Starstruck" este un nou imn pop-dance despre conexiunea umană, dar şi despre cosmos. Videoclipul ce îl însoțește a fost filmat la Hotel Cafe Royal din Londra și prezintă dinamica dintre doi Olly Alexander. Camerele spectaculoase ale hotelului, ținuta colorată a muzicianului și jocul său actoricesc încununează vibe-ul energic și dansant al piesei.

Olly Alexander a devenit unul dintre cei mai îndrăgiți artiști muzicali. Două albume de succes, nominalizări la cinci categorii Brit Awards și numeroase turnee sold-out alături de Years & Years, Olly a devenit o voce puternică în a susţine argumente despre sănătatea mintală, dar şi în a vorbi deschis despre comunitatea LGBTQ+. Acest lucru a fost marcat de o serie de momente deosebite, de la discursul lui Alexander la Glastonbury, în 2016, ca urmare a evenimentelor din Orlando până la documentarul său BBC "Olly Alexander: Growing Up Gay", plus lumea amețitor de creativă din jurul "Palo Santo" (un disc care a sosit cu un scurtmetraj ambițios cu Judi Dench și Ben Whishaw în rolurile principale).

PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31