Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Videoclip oficial: Ana Munteanu - Unde te duci?

Ana Munteanu, câștigătoarea Vocea României 2017, lansează piesa cu videoclip "Unde te duci?" Materialul este disponibil în articol.

Ana Munteanu, Vocea României 2017 și interpreta rolului principal din musical-ul "Mamma Mia", lansează al doilea single din carieră, piesa "Unde te duci?", o mărturisire despre viața de artist și despre importanța muzicii.

<<Unde te duci?>> este despre nevoia noastră, a artiștilor, de refugiu și uneori de singurătate. Prin muzică îmi exprim cel mai bine sentimentele și tot muzica este cea care mă ajută să mă descopăr și să trec peste momentele dificile. Îmi place să cred că îmi cânt sufletul. <<Unde te duci?>> este declarația mea de iubire pentru muzică.", a spus Ana.

Piesa este compusă de Smiley, împreună cu Șerban Cazan, Radu Alexandru și Pascu Cristian, în studio-urile HaHaHa Production și este o producție MediaPro Music.

"A fost un moment magic pentru mine când Smiley a început să fredoneze linia piesei, am știut ca asta este, și ce a urmat a fost efectiv de poveste. Am stat cu toții până la 3 dimineața și am terminat piesa. Îi mulțumesc lui Smiley pentru dăruire, sfaturi și pentru tot ceea ce a făcut pentru mine! E prima dată când particip efectiv atât la realizarea unei piese, cât și la realizarea unui clip și mărturisesc; a fost ceva incredibil de frumos, un vibe atât de bun și plin de inspirație!”, a adăugat artista.

Ana Munteanu cântă de la vârsta de 5 ani și, în prezent, este eleva liceului de muzică "Ciprian Porumbescu" din Chișinău. Talentul și pasiunea pentru muzică le-a moștenit de la părintii ei, chiar dacă aceștia nu au performat niciodată în acest domeniu. Studiază xilofonul, tobele și pianul.

În palmares are mai multe premii muzicale: "Două inimi gemene", Chișinău, 2014 - premiul I, "Mărul de Aur", Chișinău, 2014 - premiul I, "Jocurile Delfice", Rusia, 2012 - Medalia de Aur.

La finalul anului trecut, Ana Munteanu a lansat "Măști", primul single din carieră. Tânăra a semnat cu casa de discuri Universal Music Romania și a colaborat cu producătorii de la HaHaHa Production, studioul lui Smiley. Single-ul ei de debut a fost compus de Roland Kiss, Șerban Cazan, Ana Maria Stancu, Lucian Nagy, Alexandru Stancu și Smiley (Andrei Tiberiu Maria), iar la versuri au colaborat: Ana Maria Stancu, Alexandru Stancu și Smiley.

Citește mai multe despre Ana Munteanu
Videoclipuri cu Ana Munteanu
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE