Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Ana Munteanu (Vocea României 2017) a lansat "Măști", prima ei melodie - AUDIO

Ascultă "Măști", primul single lansat de Ana Munteanu, câștigătoarea emisiunii-concurs Vocea României 2017, concurenta lui Smiley.
Artwork single

Artwork single "Măști" - Ana Munteanu

Ana Munteanu, câștigătoarea trofeului Vocea României 2017, a lansat primul single din carieră. Pe parcursul celui de-al șaptelea sezon, concurenta lui Smiley s-a concentrat asupra competiției, având un parcurs constant bun, fiind votată masiv de către telespectatori. În același timp, a lucrat și la prima ei melodie: "Măști", ce poate fi ascultată mai jos.

Ana Munteanu a semnat cu casa de discuri Universal Music Romania și a colaborat cu producătorii de la HaHaHa Production, studioul lui Smiley. Single-ul ei de debut a fost compus de Roland Kiss, Șerban Cazan, Ana Maria Stancu, Lucian Nagy, Alexandru Stancu și Smiley (Andrei Tiberiu Maria), iar la versuri au colaborat: Ana Maria Stancu, Alexandru Stancu și Smiley.

Ascultă melodia Anei Munteanu - "Măști"

L-a cucerit pe Smiley încă de la audițiile pe nevăzute, când a interpretat "Bensonhurst Blues" în cadrul primului episod al sezonului. A demonstrat pas cu pas că este Vocea. A spus tuturor ca "It’s a Man’s World", un moment excepțional devenit viral pe net, a cântat despre inimă, după șlagărul "Of, inimioară", de la Luminița Dobrescu, s-a duelat muzical cu Tudor Bilețchi și a cucerit cu timbrul aparte. A ajuns apoi în finală alături de alte trei voci feminine și a convins cea mai mare parte a publicului să o voteze. A interpretat trei melodii: "De unde vii la ora asta?" (alături de Smiley), "The Prayer" (în duet cu Marcel Pavel) și  o variantă inedită a celebrei piese "La Boheme" (Charles Aznavour).

Ana Munteanu este din Chișinău (Republica Moldova), are studii de canto, xilofon, tobe și pian. În palmares are mai multe premii muzicale: Doua inimi gemene, Chisinau, 2014 - premiul I, Marul de Aur, Chisinau, 2014 - premiul I, Jocurile Delfice, Rusia, 2012 - Medalia de Aur.

Citește mai multe despre Ana Munteanu
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ana Munteanu a câștigat Vocea României 2017, aducând victoria în echipa Smiley - VIDEO

În seara de 15 spre 16 decembrie 2017 am aflat câștigătoarea titlului de "Vocea României 2017". Ana Munteanu a strâns...

Închide