Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ana Munteanu (Vocea României 2017) a lansat "Măști", prima ei melodie - AUDIO

Ascultă "Măști", primul single lansat de Ana Munteanu, câștigătoarea emisiunii-concurs Vocea României 2017, concurenta lui Smiley.

Publicat

pe

Artwork single "Măști" - Ana Munteanu
Artwork single "Măști" - Ana Munteanu

Ana Munteanu, câștigătoarea trofeului Vocea României 2017, a lansat primul single din carieră. Pe parcursul celui de-al șaptelea sezon, concurenta lui Smiley s-a concentrat asupra competiției, având un parcurs constant bun, fiind votată masiv de către telespectatori. În același timp, a lucrat și la prima ei melodie: "Măști", ce poate fi ascultată mai jos.

Ana Munteanu a semnat cu casa de discuri Universal Music Romania și a colaborat cu producătorii de la HaHaHa Production, studioul lui Smiley. Single-ul ei de debut a fost compus de Roland Kiss, Șerban Cazan, Ana Maria Stancu, Lucian Nagy, Alexandru Stancu și Smiley (Andrei Tiberiu Maria), iar la versuri au colaborat: Ana Maria Stancu, Alexandru Stancu și Smiley.

Ascultă melodia Anei Munteanu - "Măști"

L-a cucerit pe Smiley încă de la audițiile pe nevăzute, când a interpretat "Bensonhurst Blues" în cadrul primului episod al sezonului. A demonstrat pas cu pas că este Vocea. A spus tuturor ca "It’s a Man’s World", un moment excepțional devenit viral pe net, a cântat despre inimă, după șlagărul "Of, inimioară", de la Luminița Dobrescu, s-a duelat muzical cu Tudor Bilețchi și a cucerit cu timbrul aparte. A ajuns apoi în finală alături de alte trei voci feminine și a convins cea mai mare parte a publicului să o voteze. A interpretat trei melodii: "De unde vii la ora asta?" (alături de Smiley), "The Prayer" (în duet cu Marcel Pavel) și  o variantă inedită a celebrei piese "La Boheme" (Charles Aznavour).

Ana Munteanu este din Chișinău (Republica Moldova), are studii de canto, xilofon, tobe și pian. În palmares are mai multe premii muzicale: Doua inimi gemene, Chisinau, 2014 - premiul I, Marul de Aur, Chisinau, 2014 - premiul I, Jocurile Delfice, Rusia, 2012 - Medalia de Aur.

Comentează

Trending